OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU NAJBOLJI U POSLU: Oni postižu neverovatne uspehe, a ambicija im je u KRVI! Da li ste među njima?!
Foto: Profimedia

pogledajte ko su

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU NAJBOLJI U POSLU: Oni postižu neverovatne uspehe, a ambicija im je u KRVI! Da li ste među njima?!

Zanimljivosti -

Kada posmatramo znakove Zodijaka po podeli na elemente, zemljani znaci Bik Devica i Jarac su oni koji su nosioci posla, ambicioznosti, posvećenost i obavezama i svemu onome što zahteva kvalitetna i organizovana karijera.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Kada su u pitanju Bikovi, njihov vladar je Venera koja im omogućava da spoznajom sebe mogu pokrenuti mnogo kvalitetnih poslova. Ono u čemu se Bikovi najviše snalaze jesu poslovi u vezi novca, transakcije novca, osiguravajuća društva i svet bankarstva.

Kada bi pravili analizu ljudstva koji rade u svetu bankarstva, svakako najviše bi bilo ljudi koji su rođeni u znaku Bika ili imaju podznak u ovom znaku.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Kada govorimo o Devicama, za njih je najvažniji osećaj biti koristan i uraditi posao maksimalno profesionalno i detaljno. Devica su veoma ažurne, sistematične, sklone marljivom radu i veoma adaptilne. Najbolje rezultate pokazuju kada rade u timu i kada pokreću promene u okviru svog poslovnog tima. Najviše ih ima u svetu marketinga, zdravstva i oblasti nutricionizma.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Jarčevi su najveći karijeristi i mnoge žene rođene u znaku Jarca ostvaruju značajne karijere posebno posle 40 godine života. Saturn je planeta koja vlada ovim znakom i velike uspehe na planu posla im donosi u zrelim godinama. Jarac obožava društveni status i takmiči se sam sa sobom kada su u pitanju njegove poslovne ambicije. Za ovaj znak najbolje je da stvore i grade svoj biznis i da se tome posvete maksimalno.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track