MEKSIKANCU KOJI JE ODUŠEVIO SRBIJU U SLAGALICI SE OSTVARIO SAN: Karlos obožava SRBIJU, a jedan je od najslavnijih takmičara kviza
Foto: Printscreen Slagalica

omiljeno lice

MEKSIKANCU KOJI JE ODUŠEVIO SRBIJU U SLAGALICI SE OSTVARIO SAN: Karlos obožava SRBIJU, a jedan je od najslavnijih takmičara kviza

Zanimljivosti -

Karlos Franko pobrao je sve simpatije publike pošto se pojavio u čuvenoj "Slagalici" i veoma dobro prošao. Maksikanac u prestonici Srbije živi već nekoliko godina, pa kako kaže - sada je već naš.

Karlos Franko
foto: Printscreen Slagalica

Srpskim jezikom i gramatikom barata odlično, a dobro mu ide i opšta kultura, čak i srpska. Iako je prvo veče takmičenja imao tri boda manje od protivnice Milice, sledećeg dana popravio je stanje i pobedio.

- Prvi put sam ovde došao turistički 2012. i dopalo mi se. Zato sam odlučio da se vratim. Po završetku međunarodnih studija u Meksiku, upisao sam master politikologije na Fakultetu političkih nauka.

Karlos Franko, Slagalica
foto: Privatna arhiva

Oduševljen sam vašim narodom. Srbi su slični Meksikancima - druželjubivi i otvoreni. Već imam svoj krug prijatelja i ostajem u Srbiji. U Meksiko ću ići, ali samo turistički - rekao je on ranije za Kurir.

Velika čast za Karlosa

Kao jedan od slavnih takmičara popularnog kviza, njegovo ime se u ponedeljak pojavilo u jednom od zadataka.

Karlos Franko, Slagalica
foto: Printscreen RTS

U igri Spojnice trebalo je povezati poznate osobe po imenu Karlos i njihova zanimanja, zvanja, a uz Karlosa Santanu i Karlosa Valderamu na listi se našao i Karlos Franko – kao poznati učesnik Slagalice i voditelj.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

ŠOK U KVIZU SLAGALICA! Voditeljka Kristina pitala takmičara KAKO JE SA SKOČKOM KOD KUĆE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track