IDEMO 12 PUTA GODIŠNJE NA PUTOVANJA I 4 PUTA NEDELJNO IMAMO ODNOSE: Bračni par UŽIVA u životu, a zbog jedne stvari svi ih OSUĐUJU
Tejlor i Džastin Vasu, Foto: Printscreen Instagram

bili bi očajni sa decom

IDEMO 12 PUTA GODIŠNJE NA PUTOVANJA I 4 PUTA NEDELJNO IMAMO ODNOSE: Bračni par UŽIVA u životu, a zbog jedne stvari svi ih OSUĐUJU

Zanimljivosti -

Američki par Tejlor (28) i Džastin (27) Vasu tvrdi kako vodi idealan bračni život, odlaze na putovanja 12 puta godišnje i vode ljubav četiri puta nedeljno. Uživaju u životu, a kako kažu uopšte ne razmišljaju o deci.

"Užasnuta sam na posledice koje bi dete moglo imati na brak, mi smo preneodgovorni za to", kaže Tejlor. Kako kaže, većina roditelja joj je otkrila da im se život kakvog su poznavali završio kad su dobili decu.

"Zbog toga mi ne želimo našu, roditeljstvo nas plaši", objasnila je.

Ponekad je ljudi podsete na biološki sat, ali im Tejlor oštro odbrusi.

"Kažem im da oni odgovaraju za svoja dela i da ja ne želim biti očajna poput njih".

Bračni par je ispričao kako putovanje predstavlja važan aspekt njihove veze, a da su dve godine od šest koliko su u vezi, izgubili zbog pandemije.

"Obožavamo da putujemo i želimo da nadoknadimo sve propušteno" , ispričala je Tejlor i dodaje da može da vidi kako deca negativno utiču na živote njihovih prijatelja. Smatra da, kad bi se oni odlučili na potomstvo, njihov seksualni život bi bio narušen.

"Seksualni život nam je odličan. Nismo spremni da se odreknemo toga. Predigra nam počinje već tokom jutarnjeg vežbanja, sve do uveče kad imamo vremena samo za sebe. Da imamo decu, ništa od toga se ne bi dogodilo", otvoreno priznaje Tejlor.

Njen suprug Džastin slaže se sa njom, a kako oboje kažu, jednog dana će verovatno imati decu ali sad jednostavno nije trenutak.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:14

DECA SVE ČEŠĆE IMAJU ZDRAVSTVENE PROBLEME I TO ZBOG OVOGA ! Stručnjaci otkrili jedini način kako da sprečite najgore bolesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja