RENOVIRALA KUPATILO, A KAD JE SKINULA PLOČICE, ŠOKIRALA SE: Nije mogla da veruje šta se KRILO IZA NJIH! Kao početak HOROR FILMA
Foto: TikTok/theottohouse

IZNENADILA SE

RENOVIRALA KUPATILO, A KAD JE SKINULA PLOČICE, ŠOKIRALA SE: Nije mogla da veruje šta se KRILO IZA NJIH! Kao početak HOROR FILMA

Zanimljivosti -

Hana Oto je vlasnica kuće u Hemširu, u Velikoj Britaniji i već tri godine obnavlja svoj dom. Tokom renoviranja kupatila naišla je na šokantno otkriće skriveno iza pločica.

U nedavnom snimku koji je prikupio 14 miliona pregleda pokazala je kako je počela da uklanja pločice iz kupatila da bi shvatila zašto tuš curi, a tada je otkrila da se iza pločica nalazi - još jedan tuš.

Oto je objasnila kako je njena kuća puna iznenađenja, poput dodatnih pločica koje je pronašla iza kuhinjskih pločica i drvenog poda koji je položen na tepih u dnevnoj sobi, ali tajni tuš je najbizarnije otkriće dosad.

Video prikazuje vlasnicu kako skida pločice i drvo sa zida kupatila, te nailazi na još jedne pločice, a na kraju je otkrila da se iza tuša nalazi još jedan tuš.

Korisnici TikToka su bili šokirani njezinim otkrićem.

"Ovo izgleda kao početak horor filma", napisao je jedan tiktoker, a drugi dodao: "U trideset godina, koliko se bavim renoviranjem, nikad nisam video ovako nešto."

@theottohouse Part 3: There’s more to rip out! ? Excited by the potential but this has turned into a huge job. Going to chat to our builder before I go further as this has gone beyond my skillset I think. #bathroomremodel #fyp #bathroommakeover #homereno #homerenovation #fypppppppppppppp #renovationdiaries #diygirl #bathroomreno ♬ original sound - The Otto House

"Ovo je kao u filmu Početak, ali za kupatila", našalio se treći, a četvrti joj je savetovao: "Samo nastavite… Na kraju ćete imati četiri spavaće sobe i tri kupatila."

"Jesu li samo stavili novi sloj svaki put kad je procurilo?" pitao ju je tiktoker, na šta je vlasnica odgovorila: "Nemam pojma. Cela naša kuća sastoji se od slojeva nad slojevima. Kad sve završimo, naša kuća će biti dvostruko veća."

Vlasnica je otkrila kako se nalazi na pola puta obnove kuće, tako da će sigurno biti još iznenađenja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:35

U SRBIJI PRONAŠAO SVOJU ZEMLJU IZ SNOVA: Amerikanac ODUŠEVLJEN našom hranom i rakijom REŠIO da ostane ZAUVEK (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track