BIZARNA SPRAVA OD KOJE HVATA JEZA Troši MILIONE da bi se podmladio, a sad je prevazišao sebe: 20.000 trbušnjaka za pola sata VIDEO
Foto: TikTok/_bryanjohnson_

NE BIRA SREDSTVA

BIZARNA SPRAVA OD KOJE HVATA JEZA Troši MILIONE da bi se podmladio, a sad je prevazišao sebe: 20.000 trbušnjaka za pola sata VIDEO

Zanimljivosti -

Brajan Džonson, 45-godišnjak koji je potrošio dva miliona dolara u pokušaju da vrati godine nazad, otkrio je specijalnu spravu koja daje efekat jednak izvođenju 20.000 trbušnjaka za samo 30 minuta.

Džonson pokušava da smanji svoje godine pomoću intenzivnog i skupog eksperimentalnog medicinskog programa koji je nazvao Project Blueprint, te tvrdi da je uspeo da postigne kapacitet pluća i kondiciju 18-godišnjaka.

Želi da vrati godine

Džonson je radio s timom od 30 lekara kako bi pomno pratili svaki deo njegovog tela i nivo kondicije u pokušaju da vrati godine. Prema planu, Džonson vežba najmanje sat vremena svaki dan, uključujući tri treninga visokog intenziteta nedeljno.

@_bryan_johnson_

This machine is the equivalent of 20k sit-ups in 30 mins. Full protocol on my profile

♬ original sound - Bryan Johnson

20.000 trbušnjaka u pola sata

Deo njegove rutine vežbanja uključuje posebnu spravu za koju kaže da njegovom telu daje ekvivalent od 20.000 trbušnjaka u samo pola sata, a demonstrirao je kako to izgleda u videu koji je objavljen na TikToku.

"Osećaj je da vam izvlači ceo želudac. Kao da ga iščupaš", otkrio je, dodajući: "Mislio sam da će me sve boleti nakon ovog, ali nije tako."

Objasnio je kako se zbog korišćenja sprave "nikada nije osećao jačim", a osim disciplinovanog vežbanja, posvećen je strogoj veganskoj dijeti koja uključuje unošenje tačno 1.977 kalorija dnevno. Osim toga, svake večeri odlazi na spavanje u isto vreme, i to nakon što provede dva sata noseći posebne naočare s plavim svetlom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

VRELO, VRELIJE, IVA GRGURIĆ! Pobednica Zadruge pokazala IZVAJANO TELO: Isklesani trbušnjaci, a GRUDI ispadaju iz kupaćeg! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track