OVO SU NAJZLOBNIJI ZNACI U HOROSKOPU: Rakovi reaguju na sve burno, a ako NJIMA stanete na put, TEŠKO VAMA, poželećete da NISTE!
Foto: Profimedia, Shutterstock

njih izbegavajte da ljutite

OVO SU NAJZLOBNIJI ZNACI U HOROSKOPU: Rakovi reaguju na sve burno, a ako NJIMA stanete na put, TEŠKO VAMA, poželećete da NISTE!

Zanimljivosti -

Bez obzira na okolnosti, velike su šanse da poznajete nekoga ko, čini se, ruši sve ostale kako bi se uzdigao. Ovo su najzlonamerniji horoskopski znaci, prema astrolozima.

Rak

Rakovi su poznati po neraspoloženju i negativnosti, ali to nije jedina stvar o kojoj trebate brinuti kada im stanete na put.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

- Rak je znak s ogromnom silom štipanja, ne želite uznemiriti jedno od ovih stvorenja - upozorava Šarlot King, astrolog. Poznato je da reaguju odbrambeno na gotovo sve, čak i na lepe stvari. King napominje da se ne boje koristiti svoj tvrdi oklop.

- Zloba ovog znaka temelji se na zaštiti i sigurnosti, stoga, ako uznemirite Raka, budite spremni da osetite štipanje, ističe ona.

Vodolija

Iako Vodolija može biti prilično emocionalno inteligentna po pitanju veza i prijateljstava, često se izoluju od onih koji su im najbliži jer nemaju mnogo emocionalne sposobnosti za empatiju. Ponekad mogu imati i veliki kompleks superiornosti.

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

"Ponekad im njihov intelektualni nemir može dati osećaj da su svemoćno biće, pri čemu veruju da znaju najviše, a da su drugi oko njih na neki način ispod", kaže King.

Bik

Bik je inače vrlo odan, a najčešće drugima oko sebe deluju mirno i sabrano. Ali ono što mnogi ne znaju je kako se to lako može promeniti u nekoliko minuta.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

"Opušteni i super hladnokrvni Bikovi čine se bezopasnima, i takvi su dok ne povredite jednu stvar blisku njihovom srcu", kaže Sidhar Kumar, astrolog i numerolog.

Pakao nastaje kada ovaj znak iskoristi vaše ranjivosti da vas udari. Bik može biti prilično oštar ako se oseća zanemareno ili ubodeno u leđa, ali uglavnom napadaju zbog povređenog srca. Kumar napominje da je, iako je donekle teško izvodljivo, najbolje biti strpljiv s njima i dati im prostora.

Ovan

Ovnovi su dobro poznati po svom avanturističkom i strastvenom duhu, ali teško im je ako osećaju da to niko ne vidi. Ovan voli da pobeđuje i uvek će sebe stavljati na pijadestal. Takođe se lako mogu uvrediti. A ako se uvredi, drske reči Ovna dovoljno su oštre da sruše vaše samopouzdanje - objašnjava Kumar. Ispod te grubosti ipak je neko ko želi da se oseti shvaćenim i prihvaćenim.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Škorpija

Škorpijina sposobnost da voli da preteruje često ih čini duboko neshvaćenima. Kumar upozorava na njihovu intenzivnu potrebu za osvetom.

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

"Ovaj misteriozni znak nikada ne zaboravlja ni najmanju bol ili nepoštovanje koje mu je naneseno i sastavlja najsloženije planove za osvetu" , napominje. Škorpijine negativne osobine mogu se lako obuzdati ljubaznošću i razumevanjem.

Blizanci

Dok su Blizanci poznati po svojim živahnim i zabavnim osobnostima, postoji i njihova mnogo mračnija strana.

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

"U astrologiji, Blizanci važe za najmračniji znak", kaže King. Blizanci imaju dve perspektive ili mišljenja o bilo kojoj stvari, ali mogu uvek elitii samo one stvari koje su u njihovom najboljem interesu ili još gore, reći stvari koje su stvarno zlobne. Ako čujete trač o sebi, verovatno dolazi od Blizanca, dodaje. Ako trebate ohladiti Blizanca, najbolje je da se odvojite čim počnu negativno govoriti o nečemu ili nekome".

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:55

Novi obrt u seriji Prsten sudbine: Sećanja su nestala, ali emocije su tu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track