ISPAO MI ORGAN IZ TELA ZBOG JAKIH GASOVA! Devojka se usred noći probudila, a kad je videla šta ju je snašlo ZGROZILA SE (VIDEO)
Foto: Printscreen Tiktok

šok!

ISPAO MI ORGAN IZ TELA ZBOG JAKIH GASOVA! Devojka se usred noći probudila, a kad je videla šta ju je snašlo ZGROZILA SE (VIDEO)

Zanimljivosti -

Zvuči nemoguće, ali vaša materica može da izađe iz tela, na primer poput debelog creva. Zaista deluje nezamislivo i odvratno ali to zapravo može da se desi.

Takvo odvratno iskustvo doživela je Loren (18) kada se jedno jutro probudila od jakih gasova.

Svakako nije bio prvi put da je probude sopstveni fiziološki procesi iz sna, ali ovog puta desilo se neštp šokantno.

Osetila je da je nešto ispustila u gaćice... Prva pomisao joj je bila da je bila reč o stolici, pa je otišla u kupatilo da proveri o čemu se zapravo radi.

"Da mi nije izrastao p*nis?" našalila se na svom TikToku.

Radilo se o prolapsu materice. U videu koji je bio pregledan 2,7 miliona puta, devojka je objasnila kako joj se desio jedan medicinski problem koji nikako nije tipičan za njene godine.

"Imala sam 17 godina i desilo se da prdnem tako glasno, da sam se probudila. Odjednom sam osetila kao da sam snela jaje, kao da sedim na teniskoj loptici u svom krevetu" - opisala je ovaj slučaj.

@fresnonightcrawler

This will never not be the funniest thing thats ever happened to me

♬ som original - SUZY SANTOS

"Nisam mogla da skapiram o čemu je reč, otišla sam u kupatilo i pogledala se: da li ja to imam p*nis? Ispostavilo se da mi je materica ispala, što se obično ne dešava sve dok niste u srednjim 70-im kada karlično dno popusti" - dodala je.

Onda je objasnila zašto joj se to dogodilo.

"Ispostavilo se da kada se napinjete dok vršite veliku nuždu, to toliko slabi karlično dno da može da se desi da vam materica ispadne, ili čak rektum, i samo treba da ga vratite unutra" - objasnila je kao da to nije ništa.

@fresnonightcrawler Replying to @fresnonightcrawler ♬ original sound - Diabott

Htela je još to veče da ode u bolnicu kako bi doktori mogli da joj vrate matericu na svoje mesto. Njena mama je međutim posavetovala da ode ujutru, pa je Loren slikala svoj "problem" i otišla na spavanje.

Kad se probudila, na njeno prijatno iznenađenje, materica se "vratila" unutra. Kako kaže Loren, da nije bilo one slike, pomislila bi da je sve sanjala.

Medicina kaže da je moguće je da se blagi do umereni prolaps sam vrati u ispravan položaj, iako se to obično ne dešava tako brzo kao preko noći. U težim slučajevima potrebna je hirurška intervencija da bi se rešio problem. Loren je očigledno imala sreće!

(Kurir.rs/ Naj žena)

Bonus video:

06:24

KAD BI MLADI VIDELI NAŠE PACIJENTE, NE BI JELI SVE ILI PUŠILI Doktor Miljko Ristić: U svetskom vrhu smo, a NIŠTA NE PREDUZIMAMO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track