ŽESTOK BLAM AMERIČKOG TIKTOKERA USRED BEOGRADA: Došao u Srbiju, hteo da ispadne PAMETAN, pa svojom izjavom SVE IZNERVIRAO (VIDEO)
Foto: Printscreen Tiktok

Da li je moguće?

ŽESTOK BLAM AMERIČKOG TIKTOKERA USRED BEOGRADA: Došao u Srbiju, hteo da ispadne PAMETAN, pa svojom izjavom SVE IZNERVIRAO (VIDEO)

Zanimljivosti -

Džastin Rid, Amerikanac koji se na TikToku proslavio svojim komentarima o Srbima na društvenoj mreži TikTok.

On je sada ponovo Srbiju i utiske je podelio na društvenoj mreži i ponovo je iznervirao Srbe. Pohvalio se kako je promenio čak tri aviona i putovao 25 sati do Srbije da bi napokon stao na Trg republike, kako je rekao, „kod Nikole Tesle“.

Džastis Rid
foto: Printscreen

- Nikola Tesla izgleda malo drugačije nego što ga se sećam - rekao je Rid, a dok vi sad pokušavate da shvatite gde je na Trgu našao Teslu – Rid zapravo stoji kod spomenika knezu Mihailu i ko zna zašto ga je pomešao sa slavnim naučnikom.

Video je izazvao dosta pažnje, mnogi pokušavaju da mu objasne kakvu je grešku napravio i predlažu mu da ode do Muzeja Nikole Tesle, ali i da obiđe neke druge krajeve Srbije.

U ovom snimku ima još čudnih zapažanja, pa nije isključeno da je „provokacija“ s Teslom namerna – između ostalog, Rid kaže da se zbog određenih prizora oseća kao da se vratio u Ameriku, Kalemegdan ocenjuje kao „staromodan“, sumira mišljenje o Balkancima pozirajući kod srednjovekovnih sprava za mučenje…

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:43

SRBIJA ĆE SE NADMETATI ZA PEČAT STEFANA NEMANJE! Aleksić o važnosti predmeta: Postoje 5 pečata velikog župana, a DVA SU IZGUBLJENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track