OBOREN REKORD KVIZA NAJSLABIJA KARIKA: Epizoda ušla U ANALE, a pobednika SVI ZNAMO zbog LAPSUSA o kome se i danas priča (VIDEO)
Foto: Printscreen

PODSETILI GA NA ČUVENI GAF

OBOREN REKORD KVIZA NAJSLABIJA KARIKA: Epizoda ušla U ANALE, a pobednika SVI ZNAMO zbog LAPSUSA o kome se i danas priča (VIDEO)

Zanimljivosti -

Ovonedeljno izdanje kviza „Najslabija karika“ ostaće zapaćeno po tome što su takmičari fenomenalnim timskim radom uspeli da naprave niz od 9 tačnih odgovora i tako bankiraju maksimalnu sumu od maksimalnih pola miliona dinara po rundi! Tako je ujedno i postavljen novi rekord kviza, budući da je pobednik Mladen Mitrović kući odneo 651.000 dinara.

Ovakav uspešan niz tačnih odgovora koji se retko viđa u ovom formatu, voditelj Nikola Kojo oduševljeno je pozdravio aplauzom i rečima „Ljudi, svaka čast. Inkasirali ste pola miliona dinara“.

Najslabija Karika
foto: Printscreen

Do kraja epizode osvojena suma prešla je 650.000 dinara, a za nju su se u finalnoj rundi borili Sanja i Mladen, a Mladen je iz te runde izašao kao najjača karika.

"Iskreno, zadovoljan sam pre svega. Ne samo time što sam pobedio, nego što sam imao jedan netačan odgovor tokom emisije", rekao je pobednik Mladen.

Mladen Mitrović, četrdesetjednogodišnji turistički vodič iz Smedereva nekima je možda poznat iz viralnog videa koji ovih dana kruži društvenim mrežama, a u je kom on učestvujući u kvizu „Put oko sveta“ svojim odgovorom na pitanje „Kako se zove aktuelni kontroverzni predsednik Nigerije?“ ostavlja voditeljku bez teksta.

Ono što je posebno interesantno je da je Mladenu u jednoj od rundi postavljeno pitanje koje je direktna asocijacija na njegov lapsus iz pomenutog kviza, što je i njemu samom bilo simpatično. Mladen je sam na svom Fejsbuk profilu nakon emitovanja kviza podelio status u kom ističe da to što je njegov viralni odgovor završio kao deo pitanja u kvizu smatra svojim najvećim uspehom u dosadašnoj kviz karijeri.

(Kurir.rs)

Bonus video:

26:37

KVIZ-S05-EP35

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track