ŠTA SE DESI KAD SE SRETNU RUS I AMERIKANAC U BEOGRADU? Ova pesma se ORILA kroz grad: Napravili pravu FEŠTU i dobro se proveli!
Foto: Printscreen

VIDEO

ŠTA SE DESI KAD SE SRETNU RUS I AMERIKANAC U BEOGRADU? Ova pesma se ORILA kroz grad: Napravili pravu FEŠTU i dobro se proveli!

Zanimljivosti -

Gleb Fils je ruski TikToker influnser iz Rusije, koji u Srbiji boravi još od koronavirusa, a koji je postao popularan kada je počeo da promoviše lepote života na selu.

Isti slučaj je sa jednim Amerikancom, Džastisom, koji je popularan na čitavom Balkanu, a popularnost je prevashodno stekao zahvaljujući tome što peva na srpskom jeziku. Nema potrebe da objašnjavamo da je i Džastis prava zvezda Tiktok-a i da je omiljen u Srbiji.

Iako nema nikakve veze sa Balkanom, i ranije nije umeo da prepozna da Srbiju na mapi, sada se obreo u Beogradu i ni manje ni više sreo je Gleba.

- Danas sam upoznao Džastusa i pokazao sam mu malo grad, a on mi je otpevao jednu od mojih omiljenih srpskih pesama - napisao je Gleb u objavi i oduševio pratioce, koji su već duže vreme navijali za ovaj duo.

Justis je pevao pevao veliki Cecin hit "Da raskinem sa njom", nakon čega su usledile reakcije oduševljenja.

"Hvala sto volite našu Srbiju, divni ste obojica", "Tačno sam znala da će ovo da se desi", "Ovo mi je ulepšalo dan", "Carevi ste", bili su samo neki od komentara oduševljenja...

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Toni Blevins TikTok video

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track