ČAK 90 POSTO MUŠKARACA JE ZADOVOLJNO SVOJIM "PONOSOM": Većina njih smatra da je NATPROSEČNE veličine kada treba da dođe do AKCIJE!
Foto: Profimedia

ŠTA VI MISLITE O OVOME?

ČAK 90 POSTO MUŠKARACA JE ZADOVOLJNO SVOJIM "PONOSOM": Većina njih smatra da je NATPROSEČNE veličine kada treba da dođe do AKCIJE!

Zanimljivosti -

Veličina muškog polnog organa iako kad-kad važi za tabu temu, muškarci kako kroz šalu tako i direktno vole da se hvalisaju svojom muškošću.

Prema istraživanju "Joyclub-a", više od pola, tačnije 59,1% muškaraca voli svoj ponos. Takođe, svaki drugi je prilično zadovoljan veličinom svog polnog organa. Vodeća onlajn stranica za odrasle podelila je više statističkih podataka iz svoje studije, prenosi "Dejli star".

Oko 89,9% muškaraca smatra svoj polni organ veoma veliki kada je u erekciji, dok 33,4% veruje da je njihov ponos najvažniji deo tela.

penis, muškarac, banana, obim, veličina, povećanje penisa
foto: Profimedia

"Sprovođenjem ovog istraživanja otkrili smo da polovina muškaraca u proseku mnogo voli svoje polne organe. Skoro 90% muškaraca bi opisalo njihov član kao veoma veliki kada je u erekciji. To je samopouzdanje", objašnjavaju naučnici. Kako ističu, ova studija je veoma važna jer je istakla odnos muškaraca sa njihovim genitalijama.

Se*solog Džudit Langer dodala je da postoji mnogo razloga zašto muškarci vole svoje polne organe.

"Uvek ohrabrujem muškarce da istražuju svoje polne organe, da se osećaju sigurno u svojoj koži", dodala je za kraj.

(Kurir.rs/ MONDO)

Bonus video:

01:00

U čemu su to bolje žene, a u čemu muškarci?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track