OVNA ODAJE POGLED, DEVICA KRITIKUJE, A LAVOVI POKLANJAJU: Evo kako se koji horoskopski znak ponaša u preljubi
Foto: Shutterstock/Billion Photos

ASTRO

OVNA ODAJE POGLED, DEVICA KRITIKUJE, A LAVOVI POKLANJAJU: Evo kako se koji horoskopski znak ponaša u preljubi

Zanimljivosti -

Slobodoumne Vodolije užasavaju se dramatičnih ljubavnih scena, pa će se svojski truditi da ne budu otkriveni. Ribe imaju sposobnost da vole više partnera odjednom, i to svakog na svoj način

Ovan

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Kada se upuste u neverstvo, Ovnovi postaju uznemireni, pa se iz mirnih osoba pretvaraju u otresite. Muškarac Ovan mogao bi da vas iz čista mira verbalno napada, jer je njegov moto da je napad najbolja odbrana. Ako žena ovog znaka počne s vama sve češće da se svađa i prigovara da ste se zapustili i da više niste isti kao na početku veze, posumnjajte!

Kada se treba tajno sastati s trećom osobom, partneri ovog znaka brzo zbrišu kroz vrata kako bi izbegli pitanje koje najviše mrze – "dragi/ga, a gde ideš?" U tom trenutku će nešto nerazgovetno promrmljati i nestati u vidu magle.

Bik

horoskop, bik
foto: Profimedia

Bikovi su vešti u skrivanju osećanja. Crvena signalna lampica pali se kada se iz ležernog kućnog čoveka muškarac Bik pretvori u nekoga ko pazi šta i koliko jede. Žene Bikovi sve češće počinju da posećuju frizera ili idu u kupovinu nove odeće. Ako zapitate partnera otkud takva promena, nonšalantno će odgovoriti da vodi računa o liniji, odnosno izgledu.

Ako se u večernjim satima prilikom zajedničkog gledanja TV programa uznemiri i kaže da mora da se prošeta jer više ne može da izdrži na jednom mestu – posumnjajte! Posebno ako je vaš partner pre znao da se lenjo izvali na kauč, uživa u zajedničkoj večeri i intimnim trenucima s vama.

Blizanci

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Blizanci su vrlo mudri, brzo misle i paze na svaki potez. Kada zakasni kući, muškarac će se izgovarati poslovnim obavezama, dok će žena ovog znaka reći da je bila kod prijateljice na kafi. Kako su uvereni da ne mogu da se zbune i ulove, s vremenom se opuste i pogreše.

Ako tada uspete da zaskočite partnera i postavite mu nekoliko unakrsnih pitanja, zbunićete ga i uloviti zapetljanog u sopstvenim lažima. Takvim napadom razorićete celu njegovu (ili njezinu) dugo osmišljavanu strategiju. Pazite, Blizanci oba pola skloni su da pronalaze vrlo lukave izgovore, pa najčešće angažuju prijatelje koji im služe kao alibi.

Rak

horoskop, rak
foto: Profimedia

U prikrivanju neverstva Rakovi iskazuju veliko umeće, budući da većinom žele da zadrže prednost porodične sigurnosti, ali i ljubavnice/ ljubavnika. Izvrsno će balansirati između dve osobe, ali u sebi će se lomiti koju više voli, i na kraju zaključiti – obe.

Neverstvo kod muškarca Raka primetićete ako počne da se povlači u sebe, a kada ga upitate šta ga muči, reći će – posao. Žene se izgovaraju umorom i opterećenošću kućnim obavezama. Ako vaš uvek ekonomičan i štedljiv partner naglo postane rastrošan, a vama nije jasno gde odlazi novac dok se izgovara na troškove života, pojačajte oprez.

Lav

horoskop, lav
foto: Profimedia

Da bi skrili tragove neverstva, Lavovi će glumiti da je sve u najboljem redu. Prema vama će postati savršeni supružnici. Muškarac Lav ugađaće vam na sve načine i neće štedeti novca da vam kupuje skupe poklone. Žene će vam pripremati jela koja najviše volite i biti stalno doterana.

Čak će pokazati interesovanje za vaše hobije, iako je to još donedavno uopšte nije zanimalo. Deliće vam komplimente na račun izgleda. Lavovi to čine kako bi sa sebe isprali osećaj krivice. Ako pokušate partneru da preturite džepove ili da na telefonu proverite telefonske brojeve, pazite da vas ne otkrije, jer vam neće oprostiti tu slobodu.

Devica

horoskop, devica
foto: Profimedia

Device sve čine programirano, s unapred razrađenom strategijom i planom delovanja, pa će i svoje izlaske iz kuće potkrepiti uverljivim alibijem. Kada se nakon ljubavnog sastanaka vrati kući, muškarac će prema vama biti kritičan i provokativan. Govoriće vam da više niste privlačni, upoređivaće vas s drugim ženama, prigovaraće kako se oblačite i kritikovaće vas na svakom koraku.

Ni žena ovog znaka vas neće štedeti i stalno će vam ukazivati na vaše mane. Njeno cinično provociranje najjače je upozorenje da nešto nije kako treba. U krevetu bi mogla da počne da gubi volju za obavljanje bračnih dužnosti, vadeći se na umor.

Vaga

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Kada se upuste u čari zabranjenog voća, Vage počinju da se ponašaju poput zaljubljenih pubertetlija. Žena ovog znaka "visiće" pred ogledalom, doterivaće se i uređivati, a na vaše direktno pitanje ima li ljubavnika, ležerno će vam odgovoriti da vam je verna do groba. Muškarac će odjednom početi sve češće da se presvlači u čistu odeću i pojačaće higijenu.

Ako uspete da nađete dovoljno dokaza da vas vara, reći će vam da nije ništa ozbiljno i da se radi o pukom flertu. Izgovaraće se da nije kriv nego je samo - zaveden! Oba pola ovog znaka učiniće sve da zataje svoj dvostruki život, jer se valjda niko toliko ne boji scena i mogućih tračeva koliko oni.

Škorpija

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Kada pripadnici ovog znaka varaju, deluju vrlo tajanstveno i smireno. Muškarac Škorpija uredno će s vama spavati i voditi ljubav jednako strastveno kao s ljubavnicom. Kod žena je priča nešto drugačija – odaje ih zaljubljen pogled. Međutim, zajedničko im je to da uprkos neverstvu neće gubiti interesovanje prema vama.

I dalje će biti ljubomorni i proveravaće vas, jer njima je normalno da oni varaju, ali njihov partner to ne sme. Neka vas ne zavara njihova ljubomora i propitivanja gde ste bili, jer to nije garancija da ste njegov jedini objekat požude. Ako krenete u otvoren napad i počnete da preturate partnerove stvari, oprez, jer ne podnosi da bude predmet istrage.

Strelac

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Strelčevi će svoj dvostruki život uredno uklopiti u svakodnevne obaveze. Tajno će se sastajati dok su na džogingu, između pauza na poslu i sl. Ako počne vezu ili brak da posmatra s filozofske strane, posumnjajte! Muškarac Strelac govoriće kako je vaš odnos postao monoton, pa ga treba osvežiti novim podsticajima. Ti podsticaji, naravno, podrazumevaće više slobode i kretanja za njega.

Žena ovog znaka odjednom će prestati da vam brani druženja s prijateljima, propagirajući ravnopravnost u svemu. No kako u životu, tako i u verbalnoj komunikaciji, Strelčevi ne vole da se pretvaraju i glumataju - i pre nego što uopšte otkrijete da vas vara, reći će vam to u lice.

Jarac

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Jarčevi znaju savršeno da sakriju tragove ljubavnih grehova. No u svemu tome valja računati i na njihovu posebnost - kada se upuste u neverstvo, ona može da označi kraj njihove ljubavne veze s partnerom. Naime, neizdrživo ih opterećuje pomisao da moraju da žive razapeti na dve strane - između partnera i ljubavnice/ka.

Ako je kod muškarca ovog znaka neverstvo samo plod prolazne pustolovine, teško ćete otkriti šta radi iza vaših leđa i čiji krevet greje. Njegovo ponašanje, osim osećajne rezervisanosti prema vama, ničim ne odaje da vodi dvostruki život. Ni kod žena nema većih odstupanja u ponašanju – za njeno neverstvo znaće samo najbolja prijateljica – vi nikada!

Vodolija

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Slobodoumne Vodolije užasavaju se dramatičnih ljubavnih scena, pa će se svojski truditi da ne budu otkriveni. U muškarca ovog znaka posumnjajte ako vaš odnos počne da posmatra iz ugla moderne ljubavi, pa vam govori da je prava ljubav samo ona u kojoj oba partnera imaju potpunu slobodu kretanja.

Žena ovog znaka počeće da vam govori da i vama treba više društva, da treba da izađete među ljude (kako bi i ona slobodno švrljala) ili da u pravoj vezi nema proveravanja. Njihove sve češće izlaske s prijateljima (koji su sigurna znak da varaju) ili nagli porast telefonskih računa uzmite kao naznake neverstva.

Ribe

horoskop, ribe
foto: Profimedia

Ribe imaju sposobnost da vole više partnera odjednom, i to svakog na svoj način. Muškarci Ribe se s jednakom pažnjom odnose prema partneru i prema ljubavnici. Neretko izgubi osećaj na relaciji stvarno - nestvarno, pa sebe više ne može da prati u sopstvenim lažima. Tog ćete preljubnika brzo uloviti kako se bespomoćno koprca uhvaćen u sopstvenu mrežu.

Najbrže će se otkriti ako malo popije, jer mu se tada razveže jezik. Sutradan će vam se zaklinjati da je pričao gluposti i da nije istina ništa od onoga što je rekao. Žena svoje pokriće za tajne sastanke s ljubavnikom ima kod svojih prijateljica. One su joj alibi, ali s vremenom se previše opusti i pogreši i bude ulovljena u laži.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

05:15

EKSPERT OTKRIO U KOM MESECU NAS ČEKAJU PARE! Fascinantne stvari na LJUBAVNOM PLANU! U oktobru moramo da budemo OPREZNI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track