MLAD MESEC U BIKU JE IDEALAN ZA STICANJE NOVCA: Ovaj astrološki događaj donosi TURBULENCIJE ovim znakovima, bolje neka se spreme
Foto: Shutterstock, Ilustracija

astrologija

MLAD MESEC U BIKU JE IDEALAN ZA STICANJE NOVCA: Ovaj astrološki događaj donosi TURBULENCIJE ovim znakovima, bolje neka se spreme

Zanimljivosti -

Nakon pomračenja Meseca u Škorpiji, koje simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa, očekuje nas mlad Mesec u Biku danas tačno u 17: 53 časova.

Mlad Mesec odigraće se u zemljanom znaku Bika, koji predstavlja sigurnost i materijalne vrednosti, što znači da možemo da iskoristimo ovu energiju.

horoskop, bik
foto: Profimedia

Za razliku od pomračenja, koje ukazuje na kraj, mlad Mesec donosi nove početke, tako da treba da iskoristite ovaj momenat.

Bik je zemljani znak koji se povezuje s čvrstim temeljima, praktičnošću, materijalnim stvarima i senzualnošću. Kada se Mlad mesec odvija u ovom znaku, to može doneti naglasak na materijalne aspekte naših života, kao što su finansije, posao, posedovanje i sigurnost.

Ovaj položaj Mladog meseca može doneti i pojačanu pažnju na senzualnost i zadovoljstvo čulima. Može se javiti veća potreba za udobnošću i uživanjem u fizičkim senzacijama. Ljudi mogu biti više usmereni na uživanje u hrani, umetnosti, muzici ili drugim aktivnostima koje ih ispunjavaju emotivno i senzualno.

Mlad Mesec
foto: Profimedia

Mlad Mesec u Biku je odličan za novac

Takođe, Mlad mesec u Biku može biti povoljan period za postavljanje temelja u finansijskim pitanjima. Može biti dobar trenutak za planiranje i postavljanje ciljeva u vezi sa novcem, kao i za pregledavanje svojih finansijskih navika i stvaranje stabilne osnove za buduće bogatstvo.

Ovaj astrološki događaj može doneti i naglašavanje praktičnosti i stabilnosti u drugim područjima života. Možda ćete biti motivisani da se posvetite svojim obavezama, organizujete svoje vreme i stvorite red i ravnotežu u svakodnevnom životu.

Tri znaka su na udaru

Mlad Mesec u Biku povoljno će delovati na Bikove, Device i Jarčeve.

Sa druge strane znakovi kao što su Škorpije, Lavovi i Vodolije neće dobro reagovati na uticaj mladog Meseca u Biku.

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

Škorpija

Mlad Mesec donosi vam novu fazu partnerstva. To može da se odnosi i na poslovnog partnera, ali i nemogućnost pronalaženja kompromisnog rešenja. Snažno ćete se braniti od bilo kakvog nametanja ideja.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Lav

Mlad Mesec donosi vam nova dešavanja na radnom mestu i nove smernice u karijeri. To vam se neće dopasti, ali ćete uvedite da nešto mora da se menja. Moguća je promena radnog mesta.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

Vodolija

Mlad Mesec u Biku u četvrtom polju donosi vam porodična dešavanja. Moguće je da pokušavate da rešite pitanje stana i ovaj aspekat može da vam donese novu mogućnost. Ipak, pošto je u Biku, to neće proći bez komplikacija, piše Informer.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:20

SRPSKI GLUMAC SE JAVIO IZ HOLIVUDA USRED NAJVEĆEG ŠTRAJKA: Scenaristi su STRAHU da ih ne zameni VEŠTAČKA INTELIGENCIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track