NJIMA ĆE OD DANAS IĆI SVE OD RUKE: Ovaj astro znak će biti uspešan u svim POLJIMA, a očekuje ga i dobar priliv NOVCA
Foto: Shutterstock

čeka ih uspeh

NJIMA ĆE OD DANAS IĆI SVE OD RUKE: Ovaj astro znak će biti uspešan u svim POLJIMA, a očekuje ga i dobar priliv NOVCA

Zanimljivosti -

Ako je verovati astrolozima, ulaskom Jupitera u njihov sektor karijere, Lavovi će biti usmereni ka uspehu u nadolazećoj godini. Ako u planu imaju neki projekt ili moraju da isplaniraju novu strategiju, preporučuje im se da deluju u danima nakon mladog Meseca 19. maja. Ukratko Lavovi, od danas bi vam na poslovnom planu trebalo krenuti.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Naime, od danas je Mars u njihovom znaku, tako da će sledećih sedam nedelja, do 9. juna, imati dodatnu energiju i polet za ostvarivanje svojih ciljeva, a posledično i ostvarenje dobre zarade. Preporučuje im se da iskoriste taj period najbolje što mogu.

Mars, Uran
foto: Profimedia, Shutterstock

Lav je vatreni znak horoskopa kojeg karakteriše samouverenost, dramatičnost i kreativnost. Ljudi rođeni u ovom znaku imaju kraljevsko, ponosno držanje koje je nemoguće ne primetiti. Rođene su vođe, sposobni da ostvare sve što požele, a svojim govorom zadržavaju pažnju okoline. Premda u svemu žele da budu najbolji, imaju veliko srce i spremni su da pomognu dragim ljudima.

Njihove prednosti su kreativnost, strastvenost, darežljivost i toplo srce, a mane: arogancija, tvrdoglavost, nefleksibilnost, lenjost i preizražen ponos.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

31:33

Ponovna ljubav Brad Pitta i Jennifer Aniston?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track