DA LI VAM JE POZNATA POBEDNICA NAJSLABIJE KARIKE: Sestra joj je legenda, a znate li sa kim je u rodu?
Foto: produkcija Two Rivers

uspeh

DA LI VAM JE POZNATA POBEDNICA NAJSLABIJE KARIKE: Sestra joj je legenda, a znate li sa kim je u rodu?

Zanimljivosti -

U najnovijoj epizodi popularnog kviza Najslabija karika, pobedu je odnela jošjedna žena, Bojana Injac iz Beograda.

Ona je nekoliko rundi zaredom bila statistički najjača karika, a u samom finalu nakon napete runde "penala" pobedila svog protivnika Nikolu i otišla kući sa 105 000 dinara.

Bojana Injac, Najslabija Karika
foto: produkcija Two Rivers

Mnogima je Bojana delovala poznato, a iskusni ljubitelji kvizova sećaju je se iz njenih prethodnih učešća u drugim kvizovima. Bojana je tako pre nekoliko godina zajedno sa svojim saigračima pobedila i u kvizu Potera. Tragačica Milica Jokanović tada joj je rekla da je podseća na Zoranu Arunović, srpsku reprezentativku i svetsku prvakinju u streljaštvu, na šta je Bojana uz osmeh odgovorila da to nije slučajnost, budući da su Zorana i ona u srodničkim odnosima.

Zorana Arunović
foto: Privatna arhiva

Kao i njena rođaka i Bojana se dugi niz godina bavila streljaštvom u disciplini vazdušni malokalibarski pištolj, bila deo reprezentacije i osvojila brojne titule. Danas, njeno prisustvo u sportskom svetu ogleda se u suđenju utakmica u hokeju na ledu.

Bojana Injac, Najslabija Karika
foto: produkcija Two Rivers

Pažnju gledalaca Bojana je privukla svojim veselim karakterom i duhovitim opaskama kojima je odgovarala na replike koje je na njen račun izgovarao voditelja kviza Najslabija karika Nikola Kojo. Osim smislom za humor, svojim svestranim interesovanjima i širokim znanjem, pobrala je simpatije ostalih učesnika i publike kraj malih ekrana, te uspešno stigla do pobede u još jednom kvizu. Sigurni smo da ćemo je tek viđati u TV kvizovima

Kurir.rs

Bonus video:

02:39

Nikola Kojo za Kurir TV: Režirao sam više od 100 reklama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track