ONI SU UŽASNI ZA EMOTIVNU VEZU: Ovi horoskopski znaci će vas proveravati, ljubomorisati, lagati, a Lav se duri ako nema pažnje
Foto: Shutterstock, Profimedia

astro

ONI SU UŽASNI ZA EMOTIVNU VEZU: Ovi horoskopski znaci će vas proveravati, ljubomorisati, lagati, a Lav se duri ako nema pažnje

Zanimljivosti -

Ovan voli da stvara probleme i tamo gde ih nema, Devica će da vas proverava, a Lav će se duriti ako ne dobija dovoljno pažnje. Ovo su samo neke mane horoskopskih znakova kada su u vezi, proverite i saznajte kakav je vaš partner po astrologiji.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ovan

S pripadnicima ovog znaka u ljubavi vas očekuje podosta problema. Oni ih vole stvarati i tamo gde ih nema, najčešće svojom ljubomorom, posesivnošću i impulsivnim scenama pred drugima. Vešti su u pasivnoj agresiji, ako im nešto nije po volji očekujte da će vam bezbroj puta i na najgori mogući način natrljati to na nos.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Bik

Kao i kod Ovna, pripadnike ovog znaka u ljubavi najčešće ometa ljubomora. Mučiće partnera ignorisanjem, glumom i laganjem kako je sve u redu. Na kraju svake rasprave, svađa će završiti tek ako priznate Biku da je u pravu, jer je on uvek najpametniji.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Blizanci

Prevrtljivi pripadnici ovog znaka u odnosu su više usresređeni na sebe nego na partnera, a očekuju da se on uvek trudi oko njih. Čini se da nikad nisu zadovoljni, a namerno će provocirati ljubomoru. Otrovne reči i uvrede nisu im nepoznanica.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Rak

Najgora stvar kod pripadnika ovog znaka je što se mogu uvrediti maltene na svaku vašu reč. Opsednuti su mišljenjem okoline, a u ljutnji postaju potpuno bezosećajni i osvetnički nastrojeni i spremni su da zauvek mrze onog ko ih jako povredi. Za oproštaj morate da ih stalno molite.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Lav

Pripadnici ovog znaka nanjušiće slabosti svog partnera i svaki put kad se osete ugroženo, prebacivaće krivicu na njih, kako bi sami ispali bolji. Postaju užasno naporni ako im se ne poklanja onoliko pažnje koliko smatraju da zaslužuju pa prave dramu do besvesti.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Devica

Uvek spremni na kritiku, pripadnici ovog znaka ni prema kome nisu tako grozni kao što su strogi prema ljubavnim partnerima. Kako su i u ljubavi perfekcionisti, sve mora biti onako kako su oni zamislili, a ako nije dure se danima. Skloni su proveravanju partnera te su često posesivni.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Vaga

S njima partner teško može znati na čemu je, jer na najmanju sitnicu mogu promeniti stav i raspoloženje. Imaju celi set pravila kako bi njihov partner trebalo da se ponaša, pa čak i da se oblači. Smatraju da partner treba da ih sluša u svemu te se postavljaju kao pametnjakovići i savetnici.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Škorpija

Pripadnici ovog znaka skloni su flertu, ali i aferama. Sposobni su da manipulišu i lažu kako bi došli do svog cilja, a stanete li im na žulj, napadaju na vaše samopouzdanje. Iako neće praviti scene u javnosti, ako ih osramotite pred društvom to će vrlo teško oprostiti.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Strelac

Iako će se zaklinjati na večnu ljubav i predanost, pripadnici ovog znaka uvek će gledati šta njima odgovara i kako da okrenu situaciju u vlastitu korist. Ako pogrešite, očekujte da će vam soliti pamet, no ni slučajno ne pokušavajte isto u obrnutoj situaciji jer će to doživeti kao najdublju emocionalnu uvredu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Jarac

Poput Devica, Jarčevi imaju gomilu očekivanja od partnera, a to će mu u svakom trenutku davati do znanja. Mogu misliti jedno, govoriti nešto sasvim drugo, a ponašati se tako da vam ništa nije jasno. U stanju su da jako dobro sakriju vlastita osećanja i insistirati na tome da problem nikad nije u njima.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Vodolija

Pripadnici ovog znaka toliko se ponose svojom individualnošću da se uz njih niko ne oseća potpuno voljen. Obožavaju da se inate, ali i glumiti inat kako bi došli do svog cilja. Ako su povređeni, to nikada ne priznaju, ali znaju da vam vrate trostruko.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ribe

Kako su svesni da u ljubavi puno daju, još je veći njihov strah da im to neće biti uzvraćeno. Konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga, reda radi. Ipak, to će retko priznati, a vrlo uverljivo nameću partneru krivicu uz obavezne suze.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:33

NEPRIMERENO SAM MORAO DA UPOZORIM NASILNIKE KAKO BI SE SMIRLI! Glumac otvorio dušu: Ta grupa se preselila iz Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track