DŽABA MILIONI, UNIŠTIO SAM ŽIVOT! Ispovest vlasnika najelitnijeg erotskog kluba na svetu: Bio sam očajan, morao sam to da učinim!
Foto: Printscreen

ne bi ga ponovo otvorio

DŽABA MILIONI, UNIŠTIO SAM ŽIVOT! Ispovest vlasnika najelitnijeg erotskog kluba na svetu: Bio sam očajan, morao sam to da učinim!

Zanimljivosti -

Snctm je erotski klub koji je 2013. godine osnovao bivši model Dejmon Lovner. Od samog početka postavljena su jasna pravila i strog postupak prijavljivanja. Prihvata samo one koji su bogati, slavni i koji poseduju neverovatnu lepotu. Kako bi postali gosti sa dozvolom da pristupe privatnim sobama, moraju da izdvoje vrtoglavih 69.000 evra godišnje!

SNCTM
foto: Printscreen

Dajmon Lovner, čovek koji stoji iza celokupnog biznisa, progovorio je o ovakvom načinu života. Kako kaže, život mu se potpuno promenio - klub ga je učinio milionerom, ali je u njegovom braku napravio razdor. Ono što je zanimljivo, to je da je Dejmon otvorio klub iz iznenađujućeg razloga. Ima dvoje dece, ali želeo je da se oseća voljenim.

- Snctm je na neki način bio proces isceljivanja. Bio je destruktivan na nekim nivoima i bio je potpuno divlji i lud. Hteo sam da budem poseban, cenjen i voljen. Na kraju sam shvatio da Snctm nije mesto gde bih mogao da pronađem sreću i mir. Da mogu da vratim vreme, ne bih ga otvorio. Pronašao bih način da zaradim za život. Ipak, bio sam bez novca i očajan, morao sam nešto da učinim. To je bio izbor i ja sam ga napravio - rekao je Dejmon.

1 / 4 Foto: Printscreen

Pre nego što je otvorio svoj se*s klub, Dejmon je otišao na rehabilitaciju jer je postao zavisan od psihoaktivnih supstanci. Sa sadašnjom suprugom Melisom Bernhejm, koja je bila model, venčao se u Las Vegasu nakon pet godina veze. Kasnije je kupio kuću na popularnoj lokaciji.

Njegova supruga želela je "tradicionalan život", ostala je trudna 2005. godine, ali kada je 2008. nastupila globalna finansijska kriza, Dejmon i njegova porodica ostali su bez doma. Par je odlučio da proda sve, uključujući i njegov najdraži "Rolex". Otac mu je ponudio da žive na Baliju, što su i učinili. Dejmon se sprijateljio sa vlasnikom bara sa kojim je počeo da organizuje zabave. Na kraju je tvrdio da se pojavila mafija i tražila deo njegovog novca. Tada se sa suprugom vratio u SAD.

Godine 2013. proglasio je bankrot i otvorio sopstveni se*s klub. Prema njegovim rečima, zaintrigirao ga je film "Širom zatvorenih očiju", u kojem glume Tom Kruz i Nikol Kidman. Pre nego što je počeo da radi puno radno vreme, njegov brak je upao u krizu, pa su se Dejmon i Melisa razveli. Na kraju je dodao: "Izašao sam iz ovoga kao milioner".

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja