Najnovije vesti

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA JUN! Pogledajte šta vas čeka: Blizanci na ivici KARDINALNE GREŠKE, a njima će pare PADATI SA NEBA!
Foto: Shutterstock

da li imate sreće?

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA JUN! Pogledajte šta vas čeka: Blizanci na ivici KARDINALNE GREŠKE, a njima će pare PADATI SA NEBA!

Zanimljivosti
13:23h

Mesečni horoskop za jun 2023. godine donosi lepe vesti za većinu znakova Zodijaka. Saznajte šta očekuje svaki znak horoskopa na polju novca!

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Novčane oscilacije tokom celog meseca. Horoskop vas savetuje da dobro obratite pažnju na to kako trošite novac. Rasipanje može nekoliko puta da vam se obije o glavu, naročito sredinom juna. Tada je velika šansa da se pojave nepredviđeni troškovi koji mogu da vam pokvare raspoloženje. Poslušajte savet starije muške osobe u porodici. Ako ih primenite, bolje ćete raspolagati finansijskim sredstvima. Rasterećenje krajem meseca.

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Jun mesec vam nudi mnogo sjajnih prilika i ponuda! Sam početak donosi zanimljive saradnje zbog kojih ćete osetiti napredak u svakom smislu. Finansijska situacija će se drastično poboljšati. Ovo je idealan period za ulaganja i za sve one koji se bave privatnim biznisom. Jedna ponuda može da vas stavi u nezgodan položaj, a vezuje se za inostranstvo. Bićete u nedoumici, a horoskop vas savetuje da poslušate intuiciju. Uživaćete u zasluženim nagradama!

BLIZANCI

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

U prvoj polovini juna nećete biti zadovoljni. Imaćete osećaj da sve što započnete, ne ide kako treba. Ipak, horoskop kaže da poteškoće shvatite kao testove koje je potrebno prevazići. Ako uspete, isplatiće vam se višestruko i bićete zadovoljni krajnjim ishodom. Ukoliko srednom meseca poželite da sklopite važne ugovore ili podignete kredit, bolje odložite. Nije povoljan period za pozajmice, oslonite se isključivo na sebe. Kraj meseca donosi boljitak.

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Novčani horoskop za jun 2023. godine vam donosi sve ono što ste želeli. Bilo kog posla da se latite, imaćete sjajne rezulate, vredne aplauza! Idealan period za sve oni koji žele da usavrše svoje veštine, upišu neki kurs ili dodatnu edukaciju. Iako neće biti novčanih poteškoća, savet je da ne obavljate velike kupovine poput automobila ili bele tehnike. Ukoliko je ovo nemoguće izbeći, dobro obratite pažnju na svaki detalj, jer greške mogu još više da vas koštaju.

LAV

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Mesec rizika za sve Lavove. Dogodiće se promene koje ćete smatrati velikim rizicima. Ako ste spremni za odricanja radi finansijske situacije, samo napred. Ovo je mesec kada ćete potvrditi dobro poznatu teoriju: "Ko ne rizikuje, taj ne dobija". Ipak, ukoliko niste spremni za drastične promene, ne dozvolite da okolina utiče na vašu odluku. Oslonite se na svoju intuciju, jer jun može da bude prekretnica kada je posao u pitanju.

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Rad, red, disciplina! U fokusu vašeg novčanog horoskopa za jun 2023. godine su obaveze i zadaci. Bićete angažovani na više strana, zbog čega je umor neminovan. Zbog iscrpljenosti može da se javi želja za odustajanjem, ali cilj vam to neće dozvoliti. Rešeni ste da postignete ono što se dugo planirali. Idealan period za renoviranje doma ili promenu mesta stanovanja. Sredinom meseca vam se nudi saradnja sa nekim koga dugo poznajete, ali budite oprezni. Razmislite da li je pametno mešati posao i prijateljstvo.

VAGA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Više se oslanjate na tuđu pomoć, nego na sebe. Niste zadovoljni finansijskom situacijom, ali horoskop kaže da ste se malo ulenjili. Ne čekajte da sve "padne sa neba", već zasucite rukave i prionite na posao. Ovo je period kada treba da potražite novi posao, utičete na svoju rutinu i angažujete se kada je karijera u pitanju. Početni koraci neće biti onako kako ste se nadali, ali uspeh se krije u tome da ne odustajete.

ŠKORPIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Neočekivani novac već početkom meseca! U prethodnom periodu ste učinili sve što ste mogli da biste zarađivali više, sada osećate da ste doneli pravu odluku. Trud se isplatio, a u to se uverite svaki put kad pogledate stanje na računu. Ovo je mesec kada ćete malo više odmarati i uživati u plodovima rada. Velika je šansa da ćete novac uložiti za neku egzotičnu destinaciju. Ostvarićete svoj san! Škorpije, "ponovite se" i nekom lepom garderobom.

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Novčani horoskop za jun 2023. godine vam donosi neočekivani napredak na poslu. Nadređeni su primetili vaše zalaganje, ali niste se nadali da je moguće bilo kakvo pomaknuće. Ne slušajte priče "rekla, kazala", već se fokusirajte na svoj opis posla. Novonastala situacija može da promeni vaše planove i to će vam se dopasti. Mnogim Strelčevima će se javiti želja za potpunom promenom posla i isprobavanjem nekih novih veština.

JARAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

U junu ćete biti "ruka spasa". Mnogima će biti potrebna vaša finansijska pomoć, ali ovo će biti mač sa dve oštrice. Vodite računa kome pozajmljujete novac, jer je moguće da vam se neće vratiti u dogovorenom roku. Ovo se pretežno odnosi na osobe koje ne poznajete dovoljno dobro, na one koje ste upoznali preko posla i osobe koje borave u inostranstvu. Nećete imati nikakvih problema kada su vaši prihodu u pitanju.

VODOLIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Vodolijama jun donosi neočekivane novčane dobitke. Možete doći do novca na jedan neverovatan način, pa će vam osoba koja vam dugo vremena duguje novac, neočekivano vratiti isti. Jedno je sigurno, a to je da će vaša finansijska situacija tokom ovog meseca postati bolja nego što je to sada slučaj. Ukoliko već dugo planirate da investirate određenu sumu, kraj meseca je najpovoljniji period za takvu odluku.

RIBE

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ribe očekuje najveći novčani dobitak od početka godine! Ono što vas očekuje jeste pravo čudo, jer ćete uspeti da rešite sve probleme sa finansijama. Vama će jun doneti nešto zbog čega ćete biti neopisivo srećni! Mnogi će primetiti vaš uspeh, pa dobro obratite pažnju ko je pored vas zarad koristi. Iznenadićete svoje voljene poklonima ili ispunjenjem njihovih neostvarenih želja. Uživajte!

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track