PRVA NASLOVNICA S TRUDNIM MUŠKARCEM ZAPANJILA SVET: Njegova izjava je posebno ŠOKANTNA, a evo o kome se radi (FOTO)
Foto: Printscreen

SVI KOMENTARIŠU

PRVA NASLOVNICA S TRUDNIM MUŠKARCEM ZAPANJILA SVET: Njegova izjava je posebno ŠOKANTNA, a evo o kome se radi (FOTO)

Zanimljivosti -

Trudni transrodni muškarac, Logan Braun, je pozirao za naslovnu stranu "Pride" izdanja magazina "Glamur". U samom naslovu piše:

- Ja sam trudni trans muškarac i postojim. Šta god ko rekao, ja sam živi dokaz.

Pozirao je u oslikanom odelu, a naslovnu stranu ne prestaju da komentarišu milioni ljudi.

Logan Braun je transrodni muškarac koji je zatrudneo sa nebinarnom osobom koja se bavi umetnošću. Logan je pažnju javnosti privukao kad je svoje iskustvo o trudnoći počeo da deli na blogu "Up The Duff Man".

Ovaj 27-godišnjak kaže da je njegova trudnoća bila neočekivana i da se činilo kao da mu je "ceo svet stao" kad je uradio test koji je pokazao pozitivan rezultat.

Kaže da je bio žrtva brojnih komentara nakon što je vest objavio na društvenim mrežama.

- Muškarci ne mogu da zatrudne - pisali su mu u komentarima.

- Ja sam dokaz da mogu - kaže Logan. Kloi Lovs iz "Glamour-a" susrela se sa Loganom tačno dve nedelje pre nego što je rodio svoju ćerku Novu, kako bi razgovarali o ljubavi, rodnoj disforiji i drugim pitanjima koja muče trans osobe.

- Ono zbog čega se osećam osnaženo kao trans muškarac je to što kome god da kažem da jesam, ja sam ta osoba i to mi niko nikada ne može oduzeti - poručio je on u tekstu koji je izazvao veliku pažnju, kako u Britaniji, tako i u svetu. Trenutno piše dve knjige, autobiografiju i jednu o svojoj trudnoći kojoj je dao naslov "Stomak mog tate".

Naravno, bilo je brojnih komentara o ovoj naslovnoj strani. "Ovo je kraj", "I to smo doživeli", "Katastrofa", "Ovaj svet je odavno otišao tamo gde ne treba", "Reči nemam", "Moje oči ne mogu da se naviknu na ovo", "Razumem pravo izbora, ali nema potrebe za ovakvim promovisanjem", "Ovo nije prirodno i tu je kraj svake priče", pišu mnogi...

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

01:49

ČUDO KOJE SE DOGAĐA JEDNOM U 700.000 TRUDNOĆA, DESILO SE U LESKOVCU! Jelica je za 4 godine rodila dva para blizanca, istog pola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track