Najnovije vesti

STJUARDESA OTKRILA NAJMRAČNIJU TAJNU AVIONA: Svi ovo naručuju tokom leta, a ne bi trebalo! Kad vidite zašto, SMUČIĆE VAM SE
Foto: Printscreen

STJUARDESE TO NIKAD NE KORISTE

STJUARDESA OTKRILA NAJMRAČNIJU TAJNU AVIONA: Svi ovo naručuju tokom leta, a ne bi trebalo! Kad vidite zašto, SMUČIĆE VAM SE

Zanimljivosti

Ket, koja je radila kao stjuardesa, tvrdi da je najveća greška koju možete da napravite u avionu konzumiranje tečnosti koja nije u limenci ili plastičnoj boci.

- Razlog je taj što se ti rezervoari za vodu nikada ne čiste i odvratni su - rekla je.

stjuardesa
foto: Printscreen

- Razgovarajte sa stjuardesom, mi retko, retko pijemo čaj ili kafu, oni dolaze iz istog rezervoara za vodu i tako kada pijete tu kafu i čaj to dolazi iz te tople vode i to je apsolutno odvratno. Cela mašina se nikada ne čisti, pritom se nalazi pored toaleta - nastavlja ona.

Osim što ne treba da tražite čaj i kafu, Ket takođe veruje da roditelji ne bi trebalo da traže toplu vodu za bebe. Umesto toga, ona preporučuje da tražite flašu vode i čašu tople vode. Zatim pravite formulu koristeći hladnu vodu, a flašicu zagrejte tako što ćete je staviti u šolju tople vode.

Nije poznato za koju aviokompaniju je Kat radila kao stjuardesa, kako piše Mirror, ali više od milion ljudi je pogledalo Ketin video, a hiljade je prokomentarisalo.

Mnogi su bili ljuti na sadržaj, zahtevajući da znaju zašto stjuardese ne čiste samo rezervoare tople vode ako su tako loši.

„Trebalo bi da ih očistite. Ozbiljno, to je zabrljano“ ili „Zašto ne popravite ovo ako znate za to? Ovo je neodgovorno“, kao i „Vhaaaa zašto? Uf nije ni čudo što je kafa u avio kompanijama eh“

Međutim, nisu se svi složili, a neki koji su tvrdili da rade za aviokompanije rekli su da to nije slučaj sa svim avionima.

- U mojoj avio-kompaniji rezervoari za vodu se redovno prate i dezinfikuju. Takođe, čelične posude u aparatima za kafu se menjaju posle svakog leta keteringom - rekao je jedan korisnik.

(Kurir.rs/Nova)

Bonus video:

02:13

TO JE LOKAL PATRIOTA! Svetlana je penzionisana stjuardesa, ceo svet je proputovala, ali kaže da je najlepše u BLOKOVIMA NA NBG!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track