PUTUJE AVIONOM NA POSAO! Kaže da joj je to JEFTINIJE nego da iznajmi stan, a svi je pitaju jednu istu stvar (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

široko!

PUTUJE AVIONOM NA POSAO! Kaže da joj je to JEFTINIJE nego da iznajmi stan, a svi je pitaju jednu istu stvar (VIDEO)

Zanimljivosti -

Tiktokerka Sofija Ćelentano objavila je video u kom je ispričala kako putuje na posao avionom jer joj je to jeftinije nego da iznajmi stan, piše Business Insider.

Na posao avionom

Sofija je objasnila kako jednom nedeljno putuje četiri i po sata avionom iz Južne Karoline u Nju Džersija na posao na kom odrađuje letnju praksu u trajanju od 10 nedelja.

Naime, od nje se traži da jednom nedeljno posao radi iz kancelarije, a Sofija na najčešće pitanje znatiželjnika odgovara kako joj je putovanje avionom zaista isplativije od opcije iznajmljivana stana u Nju Džerziju i da na ovaj način uspeva da uštedi značajnu svotu novca.

"Nije mi delovalo isplativo da iznajmim skupoceni stan u blizini kancelarije ako onde moram da budem samo osam sati nedeljno", ispričala je.

@sophiacelentano48 I spoke too soon y’all my flight home was cancelled tonight EWR is a MESS rn?posting this en route to LGA bc we had to book another flight lol #fyp #foryou #summerinternship #supercommuter #marketingintern #summerintern ♬ Walking On a Dream - Empire of the Sun

Letove plaća svojim novcem

Tiktokerka je ispričala kako izgleda dan kada putuje na posao avionom. Budi se oko četiri ujutro, a nakon nekoliko saveta tiktokera shvatila je da joj je praktičnije da se našminka u avionu kako bi dobila još nekoliko dodatnih minuta sna.

Sofija Ćelentano
foto: Printscreen/TikTok

"Vožnja do ukancelarije traje oko 45 minuta, tako da sam stigla u 9 sati ujutro", objasnila je i u komentarima otkrila kako letove plaća svojom platom.

"Moje stažiranje je plaćeno i ovo putovanje na posao je bila moja odluka pa plaćam letove svojom platom, baš kao što bih platu koristila za plaćanje stanarine."

Priča postala viralna

Njen video pregledan je 1.4 miliona puta i prikupio je gotovo 130 hiljada lajkova, a tiktokeri su je u komentarima zasuli pitanjima.

"Letiš li natrag isti dan? Šta se događa ako je let otkazan ili ako kasni? Zašto jednostavno ne iznajmiš stan?" upitao ju je jedan tiktoker.

"Video sam je na vestima! Vraća se istog dana i kaže da je jeftinije od bilo koje stanarine", odgovorio je drugi.

"Suludo mi je kako je ovo jeftinije od iznajmljivanja stana", komentarisao je treći, a četvrti dodao: "Bio bih tako iscrpljen na tvom mestu."

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:12

AVION F-16 NE SME DA POLETI IZ UKRAJINE! NATO SE MOŽDA UKLJUČI U RAT? Eksperti šokirali: Rusija ćebiti prisiljena da uradi OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track