AKO IMAJU VIŠE OD 5 GODINA MORAJU DA USTANU STARIJIMA U AUTOBUSU: Žena napravila SKANDAL na društvenim mrežama kad je napala DECU!
Foto: Instagram/moj_beo_grad

da li se slažete?

AKO IMAJU VIŠE OD 5 GODINA MORAJU DA USTANU STARIJIMA U AUTOBUSU: Žena napravila SKANDAL na društvenim mrežama kad je napala DECU!

Zanimljivosti -

Žena se na roditeljskom forumu Mumsnet požalila na ponašanje dece i roditelja koji su odbili da ustupe svoje mesto u autobusu njenoj starijoj prijateljici. Bila je ljuta što niko nije ponudio mesto ženi u kasnim sedamdesetim.

- Moja prijateljica nema baš najbolji balans. Ušle smo u autobus i deca su zauzimala većinu mesta, neki mali, neki tinejdžeri. Apsolutno niko nije ponudio svoje mesto, a nisu im rekli ni roditelji. Da li većina ljudi misli da deca treba da sede u autobusima? Razumem da ima onih sa smetnjama u razvoju kojima je potrebno sopstveno sedište, ali drugi mogu da sede u krilo roditeljima - napisala je ona i rekla da je njeno mišljenje da svi preko pet godina treba da ustupe svoje mesto starijim ljudima. Objava je izazvala brojne reakcije, a mnogi su se složili sa autorom saopštenja.

Aleksandar Šapić, novi autobusi, GSP, autobus
foto: Beoinfo

- Starija deca i tinejdžeri su svakako trebali da ponude. Sve je manje empatije, posebno u poslednjih 10 do 15 godina od kada smo knjige zamenili pametnim telefonima - smatra jedna osoba.

- Kao deca, uvek smo ustupili mesto odraslima i svakome ko je morao da sedne. Ovih dana decu uče da budu sebična - kaže drugi. Međutim, ima i onih koji ne dele to mišljenje.

„Ako sam platio kartu i prvi stigao do sedišta, onda imam pravo da sednem”, „Ako vas muči nedostatak sedišta, to treba da rešite sa prevoznikom”, smatraju.

(Kurir.rs/Index.rs)

Bonus video:

02:44

DECA UGROŽENA ZBOG PROMENE VREMENA! Pedijatar otkrio: Zbog superćelijskih oluja SVIRAJU PLUĆA I POČINJU DA KAŠLJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track