NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO 19. AVGUSTA: Vage krše pravila, Jarčeve očekuje važan susret, a oni će biti u EMOTIVNOJ DILEMI
Foto: Shutterstock

LJUBAVNI HOROSKOP

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO 19. AVGUSTA: Vage krše pravila, Jarčeve očekuje važan susret, a oni će biti u EMOTIVNOJ DILEMI

Zanimljivosti -

Pod uticajem retrogradne Venere većini horoskopskih znakova stižu pozivi iz prošlosti, pa su mnogi u dilemi da li je povratak na staru ljubav rešenje tokom avgusta meseca.

Ovan

Vrlo ste sigurni u sebe, a to je svakako privlačno. Ove nedelje će vaši ljubavni apetiti porasti i bićete vrlo nestrpljivi u potrazi za odgovarajućim partnerom, toliko da možete lako brzopleto delati i pokajati se.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Bik

Naredne nedelje ćete biti mnogo bilje raspoloženi i to će svi primetiti. Možda ste se osećali uskraćeno za poneko životno zadovoljstvo i nesposobni da uživate na način na koji ste navikli, ali tome je sada došao kraj.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Blizanci

Očekuje vas sjajna nedelja. Iako su mogući nesporazumi, a vi čak možete i da se osetite neadekvatno, ipak ćete imati prilike da doživite ljubav. Ako ste pak već u vezi, lako ćete uspostaviti harmoniju i uživati u njoj.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Rak

Mogući su vrlo značajni događaji u sferi partnerstva. Možda ćete formalizovati svoju vezu stupanjem u brak ili pak obznaniti svoje ozbiljne namere veridbom. U svakom slučaju očekujte napredak u ovoj sferi.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Lav

Nemate mnogo prilika da uživate u poslednje vreme, pa ćete se ove nedelje prepustiti uživanju i možda preterati. Ako ste frustrirani nečim u svom ljubavnom životu, bolje da to sebi priznate nego da vas uhvati nespremne.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Devica

U ovom periodu lako možete naći ljubav, pogotovo na bilo kakvom mestu zabave. Takođe, imaćete prilike da upoznate neke fascinantne osobe ili provodite vreme sa takvima, što vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Vaga

Vi niste osoba koja voli da krši pravila, nije bitno da li su pisana ili nepisana, ali ove nedelje biste mogli uraditi nešto što nije sasvim etično. Možda ćete tražiti ljubav na pogrešnom mestu, pa je moguća tajna afera ili veza sa nekim ko je možda već zauzet.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Škorpija

U narednom periodu mogli biste upoznati nekoga ko ima drugačija religijska uverenja ili kulturološku pozadinu. Iako privlačna i intrigantna, ova veza vam potencijalno može doneti mnogo moralnog trpljenja i nezadovoljstva.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Strelac

Vi volite da probate i iskusite različite stvari, pa bi s obzirom na stanje neba ovih dana mogli razviti ukus za one dosta starije od vas. Možda upoznate takvu osobu, ili već jeste, u svakom slučaju iz toga se može razviti neka vrsta veze.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Jarac

Kao što je to kod vas često slučaj, više ćete biti okrenuti poslu i obavezama nego ljubavi, ali ipak je moguće da vam srce zaigra. Može vam se desiti da razvijete osećanja za nekoga iz kruga vaših prijatelja ili nekoga s kim ćete se upoznati preko prijatelja.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Vodolija

U narednom periodu ćete imati odličnu komunikaciju sa drugima, a može se desiti da vam se dopadne neka dosta mlađa ili barem vrlo mladolika osoba. Takođe, možete upoznati dve osobe koje će vam se podjednako dopasti, pa nećete moći da se odlučite.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Ribe

Izgleda da ćete naći nekoga ko ima iste poglede na svet kao vi i ista stremljenja.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ako ste pak već u vezi, onda ćete praviti zajedničke planove. Bićete puni optimizma i nade u svetlu budućnost, a to je ono najbolje što nam ljubav donosi.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track