NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. AVGUSTA: Blizanci će privlačiti poglede, a Lav može da unovči svoje! Pogledajte šta vam se sprema
Foto: Shutterstock

šta vas očekuje?

NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 20. AVGUSTA: Blizanci će privlačiti poglede, a Lav može da unovči svoje! Pogledajte šta vam se sprema

Zanimljivosti -

Strelac treba da preuzme stvari u svoje ruke i postigne svoje ciljeve. Ne obraćajte pažnju na prepreke i tuđa mišljenja. Upoznaće zanimljive ljude sa kojima će u budućnosti moći da ostvari poslovnu saradnju i kvalitetan odnos.

Pogledajte šta su zvezde spremile za vaš horoskopski znak.

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Sada predstavite svoje ideje, proizvode, pravite marketinške poteze ili sklapajte nove poslove. Informacije koje ste očekivali biće vam dostupne, a mogla bi vam se obratiti i osoba koja vam je nešto obećala.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ljubav - Ovnovi u brakovima žaliće se na sve češće odsustvovanje partnera iz kuće, čije će ga poslovne obaveze vući na sve strane. Budite mu podrška, to će vas zbližiti. Samcima se neko zaista dopada, ali bi bilo bolje inicijativu prepustiti drugoj strani.

Zdravlje - Nedelja je odlična za hirurške zahvate, preglede, preglede i tretmane, pa bi bilo dobro da sada dogovorite sve neophodne medicinske tretmane i terapije koje ste ranije, iz straha ili pasivnosti, odbijali.

Najbolji dan: 15. avgust

Najgori dan: 13. avgust

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao – U vama će se pojaviti energija koja će vas podstaći da se pomerite sa svog mesta i počnete da sprovodite planove koji su u fioci vašeg stola čekali bolja vremena. Vašu inicijativu će odobriti šefovi.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ljubav - Sastanci, putovanja i romantične večernje šetnje sa partnerom učiniće da zaboravite sve greške iz ljubavne prošlosti. Za neke je simpatija moguća na radnom mestu, ali većina vas će steći nova poznanstva u društvenim krugovima i tokom izlazaka.

Zdravlje - Vodićete pojačanu brigu o sebi, često se vagati i brojati kalorije. U tom slučaju, zašto ne biste promenili ishranu i probali makrobiotiku, posebno ako imate problema sa varenjem ili ste gojazni.

Najbolji dan: 17. avgust

Najgori dan: 15. avgust

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Održavajte svoje poslovne knjige u redu, planirajte i ne zanemarujte važnost vremena i rokova. Teško ćete ostvariti svoje planove, ali će vas najviše brinuti loš dogovor sa kolegama ili šefovima.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Ljubav - Vaš sjaj u očima, dobar izgled i osmeh na licu privući će tuđe poglede. Mogli biste da dobijete poziv za venčanje ili krštenje, a izvesno je i da ćete biti prisutni na proslavama, rođendanima i večerama na kojima su moguća nova, lepa poznanstva.

Zdravlje – Ništa vam neće moći da poljulja dobro raspoloženje, pa ćete najviše uživati u druženju i timskim sportskim aktivnostima. Ali vodite računa o svom zdravlju jer ste u nedelji smanjenog imuniteta i povećane osetljivosti.

Najbolji dan: 16. avgust

Najgori dan: 18. avgust

Rak 22. jun - 22. jul

Posao – Ako ste dugo patili zbog nečije klevete, tome se bliži kraj. Vi ste taj koji će se radovati celoj situaciji! Vaša koncentracija je odlična, kao i moć zapažanja. Mogao bi da dobiješ priznanje.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Ljubav - Samci, vreme je da sredite svoj ljubavni život. Recite "ne" osobi koja vam ne daje ništa osim prekršenih obećanja. Sanjavanjem se udaljavate od stvarnog stanja stvari. Ako ste u braku, vaša veza postaje sve bolja.

Zdravlje – Ako se profesionalno bavite sportom, do povreda i upale mišića gotovo nikada neće doći. Imali biste koristi od tehnika meditacije koje bi vam pomogle da postignete unutrašnji mir. Bićete imuni na prehlade i viruse.

Najbolji dan: 14. avgust

Najgori dan: 13. avgust

Lav 23. 7. - 22. 8.

Posao - Dani su odlični za nove poslovne početke, pomake i realizaciju planova. Imaćete dovoljno snage, mudrosti i znanja. Imaćete priliku da unovčite znanje i sposobnosti koje imate, uključujući i svoje umetničke talente.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Ljubav - Ako ste srećno zaljubljeni, mogli biste da donesete odluku vezanu za brak ili odlučite o ishodu neplanirane trudnoće. Oni koji su sami uskoro više neće biti jer vam planete omogućavaju da upoznate veoma zanimljivu, komunikativnu osobu.

Zdravlje - Sunce u vašem znaku jača vašu vitalnost i podiže raspoloženje, pa ćete se osećati odlično. Bićete društveni i komunikativni, a zadatke, čak i one koje mrzite, obavljaćete bez mnogo truda.

Najbolji dan: 16. avgust

Najgori dan: 14. avgust

Devica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Vodićete brojne poslovne razgovore i sastanke i često radite prekovremeno. Mogli biste češće da idete na poslovna putovanja, da budete zaduženi za odnose sa javnošću ili više radite sa ljudima i proširite svoja poznanstva.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Ljubav - Bićete motivisani da se pozabavite kvalitetom svog emotivnog života i promenite sebe. Smeši vam se novi poznanik, koji možda i ne počinje previše bajkovito, ali vredi uložiti svu energiju da se taj odnos nastavi. U brakovima se harmonija poboljšava.

Zdravlje – Izbegavajte opasne sportove i trudite se da živite što mirnije i uređenije. Zbog Marsa u vašem znaku ćete malo spavati, neredovno jesti i previše raditi. Bićete puni energije, ali je nećete usmeriti kako treba.

Najbolji dan: 17. avgust

Najgori dan: 15. avgust

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Očekuju vas kašnjenja u komunikaciji, transportu i trgovini. Dani nisu pogodni za potpisivanje ugovora, rešavanje pravnih i pravnih pitanja, kao ni za nova ulaganja i zahtevnije troškove.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Ljubav - Pred vama je nedelja puna prijatnih događaja i emotivnih iznenađenja, koja bi vam mogla iz temelja promeniti život. Venera u Lavu će istaći vašu erotičnost i spremnost za nove ljubavne početke. Čuvajte se svoje ljubomore i preterivanja.

Zdravlje - Grlo, bubrezi i bešika su standardne osetljive tačke vašeg tela i o njima treba voditi računa. Zdravstvene pritužbe će biti razlog za odlazak kod lekara. Bićete osetljiviji nego inače, često skloni pesimizmu.

Najbolji dan: 16. avgust

Najgori dan: 13. avgust

Škorpija 23.10. - 21.11.

Posao – Uzmite stvari u svoje ruke i ostvarite svoje ciljeve. Ne obraćajte pažnju na prepreke i tuđa mišljenja. Upoznaćete zanimljive ljude sa kojima ćete u budućnosti moći da ostvarite poslovnu saradnju i kvalitetan odnos.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Ljubav - Ponavljaće se situacije iz prošlosti iz kojih niste izvukli pouke, ali ponavljate iste greške. Zato dobro razmislite da li je vredno obnoviti vezu sa osobom koja vas je već jednom povredila i prevarila vaše poverenje. Okrenite se nekom novom.

Zdravlje - Nalazite se u odličnom periodu u kojem ne bi trebalo da imate većih problema. Manji će se odnositi na osetljivu kožu, lice, telo i kosu. Ako ste se vratili sa mora, ošišajte suve vrhove kose i pažljivije vodite računa o sebi. Najbolji dan: 14. avgust Najgori dan: 16. avgust

Strelac 22.11 - 21.12

Posao - Mogli biste se baviti pitanjima vezanim za nasledstvo, alimentaciju ili nova ulaganja. Na ovom planu su moguće poteškoće i obrti situacije. Pruža vam se prilika da napredujete na radnom mestu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Ljubav - Privlačiće vas pojedinci koji znaju šta žele, širokogrudni i nezavisni. Prijateljstvo bi moglo da preraste u ljubav ili ćete se zbližiti sa osobom za koju mislite da vas dobro razume. Ako sada provedete leto sa svojim partnerom, odlično ćete se provesti!

Zdravlje - Ako se osećate neobjašnjivo umorno, proverite ishranu. Možda koristite previše šećera, zbog čega se osećate umorno. Koristite prirodne zaslađivače i ne zaboravite da jedete više ribe i zelenog povrća.

Najbolji dan: 15. avgust

Najgori dan: 19. avgust

Jarac 22.12 - 20.1

Posao – Fokusiraćete se na obrazovanje, dodatni rad i obuku. Bićete vešti sa rečima i ulivaćete poverenje sagovornicima. Nedelja je izuzetno pogodna za držanje predavanja ili polaganje ispita.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Ljubav – Merkur i Mars u Devici povećaće vam šanse za sklapanje novih poznanstava i ulazak u posebno nadahnute ljubavne veze, koje će krasiti intuitivno razumevanje. Ako mnogo putujete, nije isključeno ni fatalno poznanstvo sa strancem. Ima više romantike u brakovima.

Zdravlje – Koristiće vam nežnije sportske aktivnosti kod kojih je najmanja mogućnost povrede, na primer, hodanje, vožnja sobnog bicikla ili vežbanje na spravama koje ne zahtevaju previše naprezanja.

Najbolji dan: 18. avgust

Najgori dan: 13. avgust

Vodolija 21. 1. - 18. 2.

Posao - Očekujete dobar ishod sudskih procesa, poboljšanje statusa i korisna ulaganja. Neka preduzeća će se pomeriti sa mrtve tačke, a vi biste mogli da uvedete korisne promene u posao sa novim idejama.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Ljubav – Neki od vas će osetiti da se osećanja hlade i razmišljaće o rastanku. Pokušajte barem da izađete iz kolotečine, jer uprkos krizi, upravo sada možete pronaći uzrok ljubavnih problema. Ako ste u braku, trenutno postoji dobro razumevanje sa vašim partnerom.

Zdravlje – Mučiće vas nesanica, pa ćete se celu noć nemirno prevrtati u krevetu. Nemojte posezati za tabletama, radije pijte čaj od kamilice ili majčine dušice, a nije naodmet ni započeti kurs B-vitamina.

Najbolji dan: 17. avgust

Najgori dan: 16. avgust

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao – Ako su pred vama zahtevnije intelektualne aktivnosti, posebno one koje zahtevaju vreme i koncentraciju, svoje ciljeve nećete ostvariti sa punim uspehom. Trebaće vam više strpljenja, upornosti i volje.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ljubav – Ako ste u vezi koja vas ne zadovoljava, bolje je da se na neko vreme udaljite od partnera kako biste preispitali svoja osećanja. Ako primetite da se vaš partner ponaša čudno, to može biti i zato što ste manje društveni i više volite tišinu.

Zdravlje - Samouvereni ste i puni pogonske energije. Živećete sat po sat, ali samo pazite da se ne iscrpite. Vaša slaba tačka biće živci, pa će vas lako uznemiriti. Mir će vam trebati više od svega.

Najbolji dan: 14. avgust

Najgori dan: 19. avgust

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track