MLAD MESEC U LAVU KREĆE SUTRA U 11:38 ČASOVA: Doneće veliku sreću i promene za ova 3 horoskopska znaka, evo šta ih sve čeka
Ilustracija, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

MLAD MESEC U LAVU KREĆE SUTRA U 11:38 ČASOVA: Doneće veliku sreću i promene za ova 3 horoskopska znaka, evo šta ih sve čeka

Zanimljivosti -

Pred nama je važan astrološki događaj, a to je mlad Mesec koji nas očekuje 16. avgusta u vatrenom znaku Lava.

Mlad Mesec u Lavu simbolizuje novi početak, koji će biti izražen u intervalu od naredne dve nedelje, tako da u zavisnosti od vašeg znaka ili podznaka, sutra je momenat da započnete nešto novo.

mlad mesec, mlad mesec u Lavu, Lav
foto: Shutterstock

Svaki horoskopski znak osetiće moć mladog Meseca u Lavu, koji će doneti jedan novi životni ciklus.

Lav je astrološki znak koji se često povezuje sa osobinama kao što su strast, kreativnost, samopouzdanje i ekspresivnost. Kada se mladi Mesec dešava u znaku Lava, to može doneti poseban energetski uticaj.

Evo nekoliko mogućih tumačenja mladog Meseca u Lavu:

Kreativnost i ekspresija

Lav je poznat po svojoj sklonosti ka umetničkom izražavanju i kreativnosti. Mladi mesec u Lavu može podstaći vas da istražujete svoju kreativnu stranu, bilo da je to kroz slikanje, pisanje, glumu ili bilo koju drugu umetničku aktivnost.

Samopouzdanje

Lav je povezan sa samopouzdanjem i osećajem lične vrednosti. Ovaj mlad Mesec može vam pomoći da se bolje povežete sa svojim unutrašnjim sjajem i da radite na izgradnji pozitivnog samopouzdanja.

Novi početak

Mladi Mesec se često tumači kao vreme za nove početke. U Lavu, to može značiti da je idealno vreme da započnete nove projekte ili se posvetite ciljevima koji su usmereni ka ličnom napretku i rastu.

Ljubav
foto: Shutterstock

Izražavanje emocija

Lav je strastven i emotivan znak. Mladi mesec u ovom znaku može vam pomoći da otvorite svoje srce i izrazite svoje emocije na iskren i autentičan način.

Drugarstvo

Lav je društven i voli pažnju. Ovaj mladi mesec može doneti fokus na druženje, izlazak sa prijateljima i uživanje u životu.

Mlad Mesec u Lavu snažno će utiicati na Lavove, Strelčeve i Ovnove.

LAV

Pred vama je odličan period za donošenje ličnih odluka. Iako su mnoge planete retrogradne, sutra imate šansu da promenite svoj život na bolje.

sreća, radost, smeh, osmegh
foto: Profimedia

STRELAC

Odličan period za planiranje putovanja. Takođe, možete da usvojite novu životnu filozofiju koja će vam promeniti pogled na svet. Mnogi Strelčevi će iskoristiti ovaj period i za obrazovanje.

OVAN

Lep period za ljubav i nova poznanstva. Ukoliko planirate proširenje porodice, sutra je dan kada možete da počnete da radite na tome. Kreativnost će biti naglašena.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track