OVI ASTRO ZNAKOVI SU OPSEDNUTI KONTROLOM: Osećaju se najlepše kada imaju MOĆ nad drugima, a time žele da sakriju svoju SLABOST
Foto: Shutterstock

EVO KOJI ZNAkovi SU U PITANJU

OVI ASTRO ZNAKOVI SU OPSEDNUTI KONTROLOM: Osećaju se najlepše kada imaju MOĆ nad drugima, a time žele da sakriju svoju SLABOST

Zanimljivosti -

U prirodi svakog čoveka leži potreba za osećajem kontrole. To može biti potreba za kontrolom nad vlastitim životom, sudbinom, raznim događajima ili, u nekim slučajevima, kontrolom nad drugima.

Kontrola nad drugima često se povezuje s potrebom za dominacijom, a ponekad leži i u strahu od nesigurnosti.

Dok je za neke ljude ona nužna da bi se osećali upotpunjeno, drugi se osećaju ugroženo ili nelagodno kada se nađu pod tuđom kontrolom. Ali, jeste li znali da se sklonost kontrolisanju drugih ljudi može povezati s vašim horoskopskim znakom?

U nastavku otkrivamo koji horoskopski znakovi vole držati sve pod kontrolom.

Ovan

Ovnovi su prirodni vođe i često se osećaju najugodnije kada kontrolišu sve. Njihova strastvena i energična priroda može ih pokrenuti da preuzmu vođstvo čak i kada to nije nužno. Iako njihova namera obično nije zlonamjerna, Ovnovi ponekad moraju paziti da ne postanu previše dominantni.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Lav

Lavovi su kraljevi Zodijaka i vole biti u centru pažnje. Imaju prirodnu harizmu koja privlači druge ljude, ali takođe imaju potrebu za kontrolom nad situacijama i ljudima oko sebe. Njihova potreba za priznanjem i ljubavi može ih naterati da preuzmu kontrolu čak i kada to nije potrebno.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj intenzivnosti i strasti. Imaju snažnu volju i kad žele nešto postići, malo je toga što ih može zaustaviti. Ponekad njihova potreba za kontrolom proizlazi iz duboke emocionalne nesigurnosti. Žele imati moć nad drugima kako bi se sami osećali sigurno i stabilno.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Jarac

Jarčevi su disciplinovani, organizovani i odgovorni. Ponekad smatraju da znaju najbolje i da se niko ne može meriti s njima.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Njihova želja za uspehom može ih podstaknuti da preuzmu kontrolu nad projektima ili čak nad ljudima koji ih okružuju.

(Kurir.rs/Srbija Danas)

Bonus video:

00:06

Kontrola nelegalnih taksista na aerodromu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track