VELIKI NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 21. DO 27. AVGUSTA: Škorpije bi trebalo da se PRIPAZE prevare, a LAVOVE čeka velika ljubav!
Foto: Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

šta vas čeka?

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 21. DO 27. AVGUSTA: Škorpije bi trebalo da se PRIPAZE prevare, a LAVOVE čeka velika ljubav!

Zanimljivosti -

Da bi bili uspešniji, Strelci treba da obuzdaju svoju tvrdoglavost i ponekad priznaju da greše. Jarcu se osmehuju isplative poslovne saradnje sa inostranstvom.

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - U centru pažnje biće kadrovska preraspodela poslova, putovanja i odnosi sa kolegama i nadređenima. Neki od vas će češće biti na terenu, preseliti se u druge kancelarije ili dobiti nove kolege.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ljubav - Ako patite zbog nesrećne ljubavi, izvući ćete zaključke, zatvoriti bolna sećanja u fioku prošlosti i koncentrisati se na stvarnost. Prisilite se da izađete, jer će vam druženje sa prijateljima i poznanicima otvoriti vrata zaboravljenog sveta zabave.

Zdravlje – Bićete puni energije, radoznali i željni društva i poznanstava. Ali mentalni umor će biti čest pratilac svih vaših obaveza, pa ćete se brzo umoriti. Slaba koncentracija ometaće vas u poslovnim aktivnostima.

Najbolji dan: 25. avgust

Najgori dan: 20. avgust

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Očekuje vas uspeh u medijskim poslovima, spoljnoj trgovini i umetničkim zanimanjima. Ako imate hobi, obavezno ga pretvorite u posao. Finansijski rezultati bi mogli biti iznenađujući.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ljubav - Planetarni pokreti obećavaju mirnu, ali ne i dosadnu nedelju. Od vas zavisi da li ćete živeti povučeno, posvećeno samo poslu i prijateljima, ili ćete se „baciti” u vrtlog dinamičnog društvenog života, upustiti se u novu vezu ili bar igru zavođenja.

Zdravlje - Od 23. avgusta izlazite iz stresnog perioda koji vas je mučio raznim tegobama. Dobar uticaj Marsa iz znaka Device obezbediće vam energiju i dobro raspoloženje. Vi ste na putu oporavka.

Najbolji dan: 21. avgust

Najgori dan: 23. avgust

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Problemi, zastoji u pregovorima, previranja i zategnuti odnosi u radnom okruženju pokvariće vam raspoloženje. Uzdržite se od nepotrebnih izjava, komentara i kritika, ne pričajte drugima kancelarijske tračeve.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Ljubav - Oni koji su krenuli u novu vezu biće bliži svom partneru, a nota razumevanja koja će se razviti među vama učiniće vašu vezu jakom. Otkrićete da imate isto mišljenje o mnogim stvarima, što će vam dati osećaj olakšanja i povezanosti.

Zdravlje – Mars u Devici će vas izložiti mnogim stresnim situacijama, pa ćete biti preosetljivi i posvađati se oko sitnice. Rođeni u junu biće izloženi raznim zdravstvenim problemima – vodite računa o grlu, glasnim žicama, plućima i štitnoj žlezdi!

Najbolji dan: 20. avgust

Najgori dan: 26. avgust

Rak 22. jun - 22. jul

Posao – Mogli biste da postavite svoj posao na nove temelje, unapredite svoju tehnologiju ili sklopite poznanstvo koje će promeniti tok vaše karijere. U skladu sa trudom i zalaganjem, možete očekivati i veću zaradu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Ljubav - Za neke će ljubav biti povezana sa saradnjom. Ako delite zajedničke interese i dugoročne planove, posebno finansijske, uživaćete u podršci partnera. Nećete pogrešiti ako radite zajedno da biste postigli svoje poslovne ciljeve.

Zdravlje - Pijte više tečnosti i jedite zdravije da biste eliminisali probleme sa varenjem. Biljni čajevi će dobro delovati na vaš stomak. Krajem nedelje manje ćete biti izloženi stresu i umoru, pa ćete se skoro preko noći osećati odlično!

Najbolji dan: 23. avgust

Najgori dan: 21. avgust

Lav 23. 7. - 22. 8.

Posao - Ako žudite za promenom ili novom, bolje plaćenom pozicijom, raspitajte se o mogućnostima - neke opcije su sada izvodljivije. Boravak Merkura u vašem polju novca pozitivno će uticati na vaš bankovni račun.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Ljubav - Vi ste dobri u ljubavi. Oplemenićete svoj erotski život i lakše ćete pronaći put do srca voljene osobe. Samci, nije isključeno da se ove nedelje zaljubite na prvi pogled, obnovite vezu iz prošlosti ili se prepustite intrigantnom flertu.

Zdravlje - Nećete imati većih problema sa zdravljem. Osećaćete se puni energije, pa ćete uživati u putovanjima, a ako ste na moru, plivanju i ronjenju. Ako već duže vreme patite od nečega, nalazite se u periodu kada je moguć brz oporavak.

Najbolji dan: 25. avgust

Najgori dan: 23. avgust

Devica 23. 8. - 22. 9.

Posao – Od ove nedelje počinje astrološko pravilo vašeg znaka, pa ćete postati borbeniji i ambiciozniji. Naporno ćete raditi, biti snalažljivi, a postoje indicije da ćete bolje zarađivati. Ali čuvajte se brzopletosti i iznenadnih odluka.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Ljubav - Venera u Lavu stvoriće vam privremene emotivne poteškoće. Vaše reakcije će biti burne, govorićete svoje mišljenje bez dlake na jeziku i nećete oklevati da uradite ono što osećate u tom trenutku. Čuvajte se bračnih svađa koje ćete započeti bez razloga.

Zdravlje – Sunce i Merkur u vašem znaku biće zaslužni za vaše odlično raspoloženje. Uživaćete u aktivnom društvenom životu. Ali povremeno su moguće napetost i anksioznost, što će loše uticati na varenje.

Najbolji dan: 24. avgust

Najgori dan: 26. avgust

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Zapišite sve podatke i vodite računa o tome gde sve stavljate. Bićete zaboravni, skloni greškama i dovodićete se u neprijatne situacije. Stranke će vas opteretiti nepotrebnim pitanjima i zahtevima.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Ljubav - Događaji će biti neočekivani, ali zato pozitivni. Ne pokušavajte da izvlačite zaključke ili usmeravate tok ljubavnih priča. Razvoj nekih situacija će se odvijati tako da nećete moći direktno da utičete na njih. Prepustite se događajima i uživajte.

Zdravlje – Nalazite se u stresnom periodu. Mnogo ćete raditi, svađati se sa članovima porodice i kolegama, pa će vam dobro raspoloženje često biti zamenjeno besom. Žene treba da vode računa o svojim jajnicima, bešici i grlu. Uživaćete u kupanju ili večernjim šetnjama uz more.

Najbolji dan: 20. avgust

Najgori dan: 22. avgust

Škorpija 23.10. - 21.11.

Posao – Planete u Devici povećaće mogućnost iznenadnih poslovnih i materijalnih prilika. Moguća je saradnja koja donosi veći finansijski profit ili mogućnost napredovanja na hijerarhijskoj lestvici.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Ljubav - Razmišljaćete o greškama i neuspesima, sećaćete se prošlosti i plašiti se budućnosti. Ako ste u dugoj vezi ili braku, osećaćete sitost i rutinu, a slučajni susret bi vas lako mogao zaplesti u mrežu preljube i strasti.

Zdravlje – Izlazite iz kriznog perioda i vraćaju vam se snaga i energija. Najosetljivija tačka vašeg zdravlja biće nervi - bićete lako uznemireni, nemirni i teško ćete zaspati, pa je moguća i nesanica. Svideće vam se med i čajevi.

Najbolji dan: 23. avgust

Najgori dan: 21. avgust

Strelac 22.11 - 21.12

Posao – Da biste bili uspešniji, obuzdajte svoju tvrdoglavost i ponekad priznajte da niste u pravu. Diplomatijom i taktikom lakše ćete se probijati kroz lavirint poslovnih događaja i situacija.

Ljubav – Kontakti sa prijateljima, sadržajniji društveni život ili putovanja pomoći će vam da promenite neke stavove, pristupite novoj simpatiji ili razrešite emocionalne sumnje. Ne opterećujte se neuspesima prošlosti, već gledajte svetlije u budućnost.

Zdravlje - Dobar uticaj Venere biće zaslužan za vaš optimizam i život pun zabave. Zainteresovaće vas alternativna medicina, zdrava ishrana i meditacija. Ali štetni Merkur vas može izložiti povremenim glavoboljama i virusima.

Najbolji dan: 25. avgust

Najgori dan: 24. avgust

Jarac 22.12 - 20.1

Posao - Merkur u Devici ukazuje na intenzivniju saradnju sa inostranstvom i strancima, posebno kada se radi o stručnom usavršavanju, sklapanju novih ugovora ili nekim komercijalnim poslovima.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Ljubav - Bićete odlučni u donošenju značajnih ljubavnih odluka, bilo da se radi o stabilizaciji postojeće veze, ulasku u novu vezu ili braku. Par će se posvetiti podizanju dece, zajedničkim poduhvatima sa partnerom i kuvanju planova za budućnost.

Zdravlje - Vladavina Device je odličan astrološki period u kome osećate da imate mnogo energije, pa ste u danima kada će vas zdravstveni problemi zaobići u širokom luku. Turistička putovanja će vas najbolje opustiti.

Najbolji dan: 23. avgust

Najgori dan: 21. avgust

Vodolija 21. 1. - 18. 2.

Posao - Privatni preduzetnici će morati da ulože mnogo truda i veštine kako bi naplatili usluge ili krenuli sa mrtve tačke. Umetnici će stagnirati u kreativnom radu i patiti od nedostatka inspiracije.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Ljubav - Blistaćete šarmom koji neće biti nametljiv, ali će ga svi moći prepoznati. Susret početkom nedelje donosi mogućnost buđenja osećanja. Nije isključena veza sa osobom iz drugog grada ili susret sa poznanikom koji će biti više nego uzbudljiv.

Zdravlje – Izbegavajte fizičke napore. Ne nosite teške predmete, a ako ste sportista, čuvajte se povreda. S vremena na vreme osetićete unutrašnju napetost koju ćete izraziti i spolja. Možda ste u poslednje vreme bili pod velikim stresom.

Najbolji dan: 20. avgust

Najgori dan: 24. avgust

Ribe

Posao - Poslovne obaveze zahtevaće više budnosti i povećane koncentracije. Bićete rasejani, zaboravni i ishitreni, pa će vam trebati više vremena i truda da završite svakodnevne zadatke.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ljubav – Ako već nemate volje da razgovarate sa partnerom, nedostatak komunikacije nadoknadite fizičkim dodirima kako bi partner bio siguran u vaša osećanja prema njemu. Samci, nemojte biti samozatajni ako vam se neko sviđa. Radije, nastupajte hrabro i prkosno.

Zdravlje - Ako i vi imate stomačne tegobe ili bolujete od gastritisa, mogli biste da osetite jačanje ili povratak neprijatnih simptoma. Ojačajte imunitet preparatima od meda i pokušajte da se što više odmarate i spavate.

Najbolji dan: 22. avgust

Najgori dan: 26. avgust

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track