AMERIKANCA SPAKOVALI U JUGA BEOGRADSKIH TABLICA, PA GA DOBRO ISKLACKALI: Histerija zbog HIT snimka: "Najbolja reklama za BALKAN"
Foto: TikTok/justus_reid

BALKANSKA TURNEJA

AMERIKANCA SPAKOVALI U JUGA BEOGRADSKIH TABLICA, PA GA DOBRO ISKLACKALI: Histerija zbog HIT snimka: "Najbolja reklama za BALKAN"

Zanimljivosti -

Džastis Rid, Amerikanac koji je napustio posao i prodao svoju kuću kako bi se preselio na Balkan dobro je poznat milionima korisnika društvenih mreža, a njegova turneja po zemljama s ovih prostora uveliko traje.

Njegova poslednja objava na TikToku, sa više od milion pregleda, postala je viralna, a kako kaže, ovo je najbolji snimak koji je ikada napravio, dok se ostali slažu da je ovo najbolja reklama za Balkan.

U snimku se vidi kako trojica Bosanaca vode Džastisa na more, koji i nije naročito voljan da se "klacka u Jugu" beogradskih tablica. U putu je govorio da ne može da podnese vrućinu, a kada je rekao da je gladan, stali su kako bi ručali u jednom restoranu. Usput su pevali hit "Kad zamirišu jorgovani...", a sve kako bi došli do malog grada u Bosni - Neuma.

Ove komične scene izazvale su histeriju na mrežama, gde oduševljeni pratioci iz svih krajeva sveta ne prestaju da komentarišu.

"Prodajem kuću i selim se na Balkan, bez šale", "Legende, svaka vam čast", "Bosanci su najbolji ljudi koje poznajem, pozdrav iz Kanade", "Baš mi je drago da ti se sviđa u Bosni", samo su neki od njih.

Podsetimo, Džastis je nedavno posetio Srbiju. Kad je došao u Beograd, ispričao je da je promenio tri aviona i putovao 25 sati da bi napokon stigao do "spomenika Nikole Tesle". Zapravo, stajao je kod spomenika knezu Mihailu. Džastis je zapevao i na sceni hrvatskog Supertalenta. Trebalo je da se pojavi u polufinalu jer je od žirija dobio četiri "da", ali je na TikTok otkrio da su mu iz produkcije poslali mejl da ipak neće nastupati.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:08

AMERIKANAC BI VOLEO DA JE SRBIN! Glumac se za vreme pandemije preselio u Beograd, HOĆE DA FILMOVIMA PROMENI SLIKU O NAŠEM NARODU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track