NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ! Uz 6 planeta, astrolog otkrila kako da POSTIGNETE NAJBOLJE REZULTATE
Ana Rakić o uticaju retrogradng Merkura, Foto: Kurir tv

kurir tv

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ! Uz 6 planeta, astrolog otkrila kako da POSTIGNETE NAJBOLJE REZULTATE

Zanimljivosti -

Od pre dva dana ponovo smo pod uticajem retrogradnog Merkura! Sve do 15. septembra ova planeta kretaće se unatrag kroz znak Device.

Na koji znak će ovaj avgustovsko-septembarski Merkur imati najači uticaj ?

O ovoj temi danas govorila je Ana Rakić, astrolog sa voditeljima emisije "Puls Srbije".

horoskop, astrologija
foto: Shutterstock

Na samom početku naglasila je da nije samo Merkur retrogradan.

- Priklonik sam škole Astrologije i retrogradnih planeta. U vreme kada je Merkur retrogradan, ako imam plan daću najbolje rezultate, znači ne mora da bude negativan, nego zavisi kako je podešen u natalnoj karti - rekla je Rakić.

Ana je istakla važnost razumevanja retrogradnih pojava na nebu, pozivajući nas da pažljivo razmotrimo njihovu simboliku.

- Uz Merkura koji je krenuo retrogradno u Devici, tu su već retrogradne, naravno, Venera, Saturn, Neptun, Pluton, a od 29. augusta kreće Uran. Tako da je šest planeta retrogradno - objasnila je Ana Rakić.

Ana Rakić
foto: Kurir tv

Ana Rakić je naglasila važnost povezivanja retrogradnih planeta s natalnim horoskopom pojedinca.

- Na kraju krajeva, sada se razilazimo u nekim tumačenjima. Morate sve povezati s natalnim horoskopom. Jer postoje osobe koje imaju retrogradne planete u svom natalnom horoskopu. Na primer, ja imam retrogradnog Merkura - istakla je Ana.

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

Podelila je svoje mišljenje o produktivnosti tokom razdoblja kada je Merkur retrogradan.

- I u vremenu kada je Merkur retrogradan, to su zaista osnovna pravila. Ako imam informaciju i ako već imam neki plan, mogu postići najbolje rezultate. Upravo u tom periodu... Ne mora nužno značiti da će vam smetati retrogradne planete. Sve zavisi od toga kako je ta planeta pozicionirana u vašem natalnom horoskopu - istakla je.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track