BIK DA VERUJE SRCU A NE GLAVI, STRELAC BROJI PARE, A RIBE NEODOLJIVE: Veliki mesečni horoskop za septembar! Šta vas čeka?
Foto: Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

POGLEDAJTE

BIK DA VERUJE SRCU A NE GLAVI, STRELAC BROJI PARE, A RIBE NEODOLJIVE: Veliki mesečni horoskop za septembar! Šta vas čeka?

Zanimljivosti -

Pročitajte mesečni horoskop za septembar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Posao

Mesečni horoskop za septembar 2023. godine kaže da će se Ovnovi najviše posvetiti rešavanju sopstvenih problema. Pokušavaćete da nađete nove načine za zaradu, a savet zvezda je da se okušate u poslovima vezano za komunikaciju, rad sa ljudima. Finansijska situacija je nestabilna.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ljubav

Pokušajte da izbegavate dublje veze sa osobama koje ste tek upoznali. Možda će vam delovati egzotično i zanimljivo, ali doneće vam samo razočaranje i bol.

Zdravlje

Mogući su bolovi u mišićima, stres uzima danak.

BIK

Posao

Septembar će biti povoljan mesec za one Bikove koji se bave kreativnim poslovima. Inspiracije vam neće nedostajati, ona će vas motivisati da radite na plasiranju svojih ideja. Očekujte pomak u karijeri, vaš trud će biti primećen.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ljubav

Zvezde vam preporučuju da ovog toplog jesenjeg meseca verujete više svom srcu nego glavi. Osoba koju ste prerano otpisali bi mogla da nađe način da vam uđe u život. Nećete se pokajati!

Zdravlje

Sklad u porodici i ljubavnim odnosima vam donose mir i dobro raspoloženje.

BLIZANCI

Posao

Ako se budete oslanjali samo na sopstvene snage i lično iskustvo, napravićete veliku grešku. U septembru će vam se se desiti neke neobične situacije i na poslu i u ličnom životu. Zato, ako je moguće, koristite iskustvo drugih da lakše rešite probleme. Finansijska situacija zavisi isključivo od količine rada koji uložite.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Ljubav

Čuvajte se toksičnih ljudi, posebno ako ste imali sa njima veze u prošlosti. Neki bi mogli da vam se svete i naruše ljubavni sklad. Dobar mesec za slobodne, preko prijatelja upoznaju neke interesantne ljude sa kojima bi mogli da uđu u romantične odnose.

Zdravlje

Povedite računa o ishrani i više se krećite.

RAK

Posao

Rakovi u septembru praktično neće moći da "dignu glavu" od posla. Dovoljno ste odmarali, napunili ste se energijom i sada s lakoćom obavljate sve zadatke. Očekujte nagradu. Nezaposleni pripadnici ovog znaka bi u septembru mogli da dobiju ponudu za posao gde će moći da iskažu svoj talenat u najboljem svetlu. Nemojte da je propustite.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Ljubav

Zauzete očekuje miran mesec, usredsrediće se na porodicu i planove za budućnost. Slobodni bi trebalo da porade na nakim svojim unutrašnjim nedoumicama i problemima pre nego što ulete u vezu.

Zdravlje

Vodite više računa o zdravlju. Kod starije generacije moguće je pogoršanje hroničnih bolesti.

LAV

Posao

Septembar će biti u znaku kontakata i stalni pregovora. Očekujte da mnogo vremena provedete u komunikaciji sa različitim ljudima i pregovorima preko telefona. Iako vas ovi zadaci ne raduju - naprotiv, budite strpljivi. Isplatiće vam se svaki razgovor, svaki novi kontakt. Očekujte nagradu krajem meseca.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Ljubav

Ovog meseca je pogoršan odnos sa suprotnim polom, postoji nerazumevanje koje nikako da savladate i krenete dalje. U vezi ćete se osećati kao da se stalno vrtite u krug. Slobodni imaju priliku za avanturu i flert, ali ništa dublje.

Zdravlje

Mogući su problemi na putovanju, ponesite putnu apoteku.

DEVICA

Posao

Mesečni horoskop za septembar 2023. godine kaže da Device ne bi trebalo da očekuju veliki uspeh ovog meseca. Svu snagu usmeriće na neka porodična pitanja, posao će obavljati rutinski. Ovo je dobar mesec za kupovinu skupih predmeta ili nameštaja za dom.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Ljubav

Device koje su braku ili dužim vezama bi mogle u drugoj polovini meseca da rešavaju neka pitanja vezano za nekretnine. Slobodni pripadnici ovog znaka sredinom septembra ulaze u strastvenu romansu sa dobrim izgledima za budućnost.

Zdravlje

Skloni ste da preuveličavate svoje tegobe, a to vam šteti.

VAGA

Posao

Mesečni horoskop za septembar 2023. godine kaže da će Vage biti rastrzane na više strana. Svima će biti potrebna njihova pomoć, kolegama su potrebni saveti i inovativne ideje. Loša strana ove "popularnosti", koliko god da je laskava za ego Vaga, jeste što neće biti dodatno plaćeni. Ipak, finansije u septembru su stabilne.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Ljubav

Planiranje, velike kupovine, čak i renoviranje, obeležiće septembar u životu zauzetih Vaga. One koje nisu zauzete mogu da se nadaju slučajnom susretu sa interesantnom osobom, a ovo poznanstvo ima dobre šanse da se pretvori u nešto ozbiljnije.

Zdravlje

Potrudite se da spavate dovoljno, iscrpljujete organizam.

ŠKORPIJA

Posao

Škorpije će ovog meseca biti posvećene zadacima koje u prošlosti nisu mogle da završe. Kolektiv će se dosta oslanjati na vas. Morate na vreme da postavite granice. Zvezde ne preporučuju nikakva ulaganja u septembru, kao ni da pozajmljujete novac. Finansijska pitanja rešavajte polako, dobro razmislite pre svake odluke.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Ljubav

Partnerski odnosi su napeti, posebno ako u septembru treba da donesete neke važne odluke vezano za budućnost. Slobodne Škorpije očekuje uzbudljiv mesec, dosta druženja, zabave, flerta...

Zdravlje

Ovog meseca neki vaši strahovi izlaze na videlo. Razmislite o razgovoru sa stručnim licem.

STRELAC

Posao

Stabilna finansijska situacija daće vam prostora da se opustite i isplanirate putovanja. Potrudite se da spojite "lepo i korisno", da završite neke poslove dok ste na putu i razgranate mrežu kontakata. Imaćete dosta koristi, a najbolje bi bilo da nešto novca ostavite po strani.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Ljubav

Strelčeve "puca" nostalgija, prisećaju se svega sa početka veze - događaja, osećanja... Ovo bi moglo da vam revitalizuje vezu. Mlađe Strelčeve očekuje razočaranje. Ovo nije najbolje vreme da započnete novu romansu.

Zdravlje

Odlučili ste da se posvetite zdravom životu i doterate izgled. Neki Strelčevi kreću u teratanu, drugi se ulepšavaju u kozmetičkim salonima.

JARAC

Posao

Septembar će za Jarčeve biti izuzetno povoljan mesec, očekuje ih uspeh u gotovo svim poduhvatima. Dosta rada, ali biće i nagrade. Ne odbijajte kontakte na poslu, važno je da vas nadređeni imaju "na oku". Nivo vaših prihoda direktno zavisi od toga koliko ste "društveni" tokom ovog perioda.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Ljubav

Budite aktivni, kroz zajedničke akcije ćete popraviti odnos sa partnerom. Druga polovina meseca biće nešto mirnija za ljubavne parove. Slobodne Jarčeve osoba iz prošlosti uči važnu životnu lekciju.

Zdravlje

Zdravlje vam je dobro, povedite računa o ishrani.

VODOLIJA

Posao

U septembru će Vodolija biti veoma energična i aktivna. Vaš mozak "radi 300 na sat", uspešno i sa lakoćom rešavate sve zadatke koji vam se nađu na putu. Vešti ste u komunikaciji, lako sklapate korisna poznanstva. Moguće je da ćete imati nešto veće troškove, ali na kraju meseca možete da očekujete bonus.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Ljubav

U emotivnom smislu, ovog meseca ste posebno rasterećeni teških odnosa, misli, osećanja. Pravo je uživanje biti s vama u vezi. Slobodni "lete s cveta na cvet" celog septembra.

Zdravlje

Čuvajte se hrane kojoj je istekao rok ili neproverenih restorana, postoji rizik da pokvarite stomak.

RIBE

Posao

Mesečni horoskop za septembar 2023. godine upozorava Ribe da se previše ne ističu. Ovog meseca bi bilo najbolje da ne preuzimaju odgovorne poslove, mogući su nesporazumi koji bi mogli da se na vama "slome". Nije trenutak da tražite povišicu, sačekajte sledeći mesec.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ljubav

Mogući su problemi u braku ili vezi, svađe uzrokovane otkrivanjem nekih partnerovih tajni. Zvezde savetuju da ne prenagljujete u odlukama. Slobodne Ribe imaće pregršt prilika za flert, ali ništa ozbiljnije.

Zdravlje

Osećate se dobro, vodite računa o ishrani i pojačajte fizičku aktivnost.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track