TAROT PREDVIĐANJA ZA SEPTEMBAR: Velike promene se spremaju za ova 3 horoskopska znaka! Obratite pažnju jer vas očekuje ludnica!
Foto: Olena Yeromenko / Alamy / Alamy / Profimedia

da li ste među njima?

TAROT PREDVIĐANJA ZA SEPTEMBAR: Velike promene se spremaju za ova 3 horoskopska znaka! Obratite pažnju jer vas očekuje ludnica!

Zanimljivosti -

Od kad je sveta i veka ljudi pokušavaju da otkriju šta će da se dogodi u budućnosti. Postoje razni načini dovitljivih vidovnjaka, a jedan od njih je i tarot. Tarot je špil od 78 karata koje se dele na Veliku i Malu arkanu. Veruje se da vode poreklo iz drevnog Egipta gde su bile još jedno od sredstava za proricanje budućnosti.

Tarot karte su se pojavile i u Italiji u 14. veku pod imenom Naibi (prorok), a veruje se da su ih doneli Templari preuzevši simboličke pločice od tajnog bratstva Druza u Libanu.

tarot
foto: Shutterstock

Danas se tarot prilično pogrešno vezuje za okultizam zato što su se njima služili rani francuski okultisti verujući da imaju ezoterične moći. Bilo kako bilo, danas je tarot jedan od najpreciznijih predviđanja budućnosti, često tesno povezan sa astrologijom koju dopunjuje.

A najnovije tarot i astro prognoze predviđaju burna iznenađenja za ova tri horoskopska znaka do kraja septembra 2023. godine. Evo koja karta će da bude vladar vašeg znaka, a ukoliko ste među njima pogledajte tumačenje za mesec koji je pred vama.

Blizanac

Tarot karta: Carica

Prestanite da glumite žrtvu i skinite masku hladnokrve osobe. Vi imate veliko srce i pokažite ga drugima.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Nemojte da povređujete ljude u svojoj okolini svojom okrutnošću i ohološću. Prihvatite da ste vi osoba koja je topla i koja ume da voli. Carica traži od vas da prestanete da gurate ljude od sebe, jer je vaše okruženje više nego zdravo.

Devica

Tarot karta: Osam novčića

Razmislite o tome kako da najbolje iskoristite potencijale vezane za posao. Može biti u pitanju projekat, ili težak zadatak od kojeg ste umorni, ali nemojte da posustajete.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Osam novčića vam kaže da još nije vreme za odlazak, jer vas čekaju razne nagrade, prenosi Magazin Novosti. Postoji naznaka da ćete napredovati, ali morate da posmatrate stvari iz drugog ugla i probate da drugačije pristupite problemu. Napravite pauzu i razmislite šta bi to moglo da bude, ali nemojte da odustajete.

Jarac

Tarot karta: Devet štapova

Pozabavite se preprekom koja vas opterećuje. Ukoliko se skoncentrišete i razmislite o rešavanju problema naći ćete način, ali koristite svoju intuiciju.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Devet štapova će vam pomoći i doneti energiju i resurse koja vam je potrebna da obavite ovaj težak posao. Bićete zapanjeni koliko brzo možete da napredujete i iznenadićete se koliko ovaj problem možete lako da rešite.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track