"PRIMENIĆU OVO ČIM POČNU PREDAVANJA": Učiteljica pokazala kako naučiti decu da pravilno drže OLOVKU i baš je LAKO (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

snimak postao viralan

"PRIMENIĆU OVO ČIM POČNU PREDAVANJA": Učiteljica pokazala kako naučiti decu da pravilno drže OLOVKU i baš je LAKO (VIDEO)

Zanimljivosti -

Učiteljica Klaris Krendol pokazala je na društvenim mrežama korisnu metodu kako decu jednostavno naučiti da pravilno drže olovku. Savet je i te kako koristan i stiže u pravo vreme, sa početkom nove školske godine. Za trik koji je ona pokazala trebaju vam olovka i nalepnica.

"Ovo je najbolji način koji sam pronašla da bih decu naučila kako da pravilno drže olovku. Kupim set nalepnica u obliku zvezdica i zalepim ih tamo gde deca stavljaju prste na olovku. Zatim im kažem da pronađu svoju zvezdu, a oni stave palac na nju. Tada im pokažem kako da stisnu olovku i svi imaju pravilan zahvat", objasnila je učiteljica.

Video je postao popularan i među roditeljima i među njenim kolegama. Da li ste vi znali za ovak trik? Pitamo vas i kako vi svoje đake prvake učite ovim ili sličnim stvarima neophodnim za učenje?

Komentari na viralni snimak na Tiktoku glae: "Odlična metoda", "Sjajna ideja, hvala", "Primeniću ovo čim počnu predavanja", piše Indeks hr.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

02:30

NIKO NEMA OVAKVU KOLEKCIJU! Deka iz Sente ima NAJNEOBIČNIJI HOBI - sakupio čak 10.000 olovaka iz celog sveta (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track