"KER ŽIVI BOLJE NEGO JA" Srpska influenserka PAKOVALA PSA ZA MORE, pa izazvala HAOS: Ima svoj kofer, kremicu, haljinice... (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

NEOBIČNO

"KER ŽIVI BOLJE NEGO JA" Srpska influenserka PAKOVALA PSA ZA MORE, pa izazvala HAOS: Ima svoj kofer, kremicu, haljinice... (VIDEO)

Zanimljivosti -

Influenserka Lea Stanković podigla je na TikToku veliku prašinu kad je objavila snimak na kome pokazuje kako pakuje svog psa za more.

Nakon snimka u kome Lea pokazuje da njen pas Koko ima sopstveni kofer, ali i kremice, šampone, haljinice, ćebence i ostale "rekvizite", njeni pratioci su mogli da zaključe samo jedno - Lein pas živi bolje nego većina ljudi.

Lea Stanković
foto: Printscreen TikTok

- Neko mora da ostane u Beogradu da radi, dok moj pas Koko ide peti put ove godine da se brčka u plićaku, kupa sa ribicama i jede najukusniju hranu. Moji roditelji su odlučili da idu na more, te vode i nju na dve nedelje. Blago njima. Mene i Saru su ostavili same. Makar su nam ostavili Doli, jedno kuče kao zanimaciju. - počinje Lea u snimku.

@lastankovic

Pisite u komentarima da li ste vi ove godine bili na moru i gde ako jestee ????♥️♥️

♬ original sound - Lea Stankovic

- Pakujemo joj razne stvari. Naravno, ima svoj kofer, kao i uvek. Mora da ima ćebence ukoliko joj bude hladno, neke haljinice da bude lepa. Ovo je neseser u koji joj pakujemo kremicu ukoliko joj izađe neka vrsta ekcema, kesica za go*anca, svašta nešto. Ide taj neseser unutra, vidite kako je sladak. Ima šampon za pranje šapica, posebno šampon za celo telo. Zatim joj pakujemo i hranu. Nov povodac ukoliko se desi nešto onom koji trenutno koristi, nagradice šest kesa, jer je Koko previše mršava, pa čisto da bi malo dobila na kilaži, vlažne maramice i vidite uostalom sve ostale stvari koje smo spakovali. I zamalo da zaboravimo najbitnije, a to su igračkice. Koko inače obožava igračkice i da se igra - kaže Lea na kraju snimka.

Komentari su, očekivano, počeli samo da se nižu, a mnogi su se i šalili na račun ovog snimka.

Lea Stanković
foto: Printscreen TikTok

"Ker bolje živi nego ja", "Kolica na početku, je li i to za pse", "Ja ni kofer nemam, a ne šta drugo", "Ja obožavam pse, ali ovo je bre umobolno", "Ja mislila dete", "Gospode Bože", "Koji si ti, Koko, gospodin", samo su neka od zapažanja pratilaca.

Ovo inače nije prva neobična stvar kad je u pitanju Lein odnos prema kućnom ljubimci. Mlada influenserka je prošle godine svom psu organizovala i rođendansku žurku, te je time pokrenula lavinu reakcija javnosti, a događaj je bio humanitarnog karaktera.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:48

GLOSSY LIČNO - LEA STANKOVIĆ: Ljudi ne znaju da sam jako STIDLJIVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track