Najnovije vesti

OVA TRI ZNAKA OVE JESENI ČEKA TOTALNA PROPAST NA SVIM POLJIMA: Nema šta neće da ih snađe, bolje da se odmah povuku u ZIMSKI SAN
Foto: Profimedia

ASTRO PROGNOZA

OVA TRI ZNAKA OVE JESENI ČEKA TOTALNA PROPAST NA SVIM POLJIMA: Nema šta neće da ih snađe, bolje da se odmah povuku u ZIMSKI SAN

Zanimljivosti -

Došlo nam je novo godišnje doba, a s njim i vreme za pravljenje novih planova. Što se astroloških predviđanja tiče, vreme je da saznamo kome će sve ove jeseni ići nizbrdo.

U nastavku otkrijte koja tri horoskopska znaka ove jeseni neće imati nimalo sreće i kojima je bolje da se u zimski san povuku što pre.

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Bikovima će ovu jesen obeležiti ljubavni problemi. Samci će neuspešno pokušavati da promene svoj status, ali na tom polju će doživljavati poraz za porazom. Zauzeti će pak pokušavati da sede na dve stolice, što će im se spektakularno obiti o glavu pa bi u oktobru mogli da ostanu sami.

S finansijske strane radnim Bikovima neće biti toliko teško, no, opterećeni privatnim problemima, mogli bi da naprave grešku na poslu koja neće nikom promaći, a mogla bi i dobro da ih udari po džepu.

Što se zdravlja tiče, osim slomljenog srca i povređenog ponosa, neće imati previše drugih boljki. Međutim, mogli bi da se jave bolovi u leđima.

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Devicama stiže turbulentna jesen u kojoj neće znati čega bi se pre dohvatili, a njihov perfekcionizam i posvećenost detaljima će im ovaj put doneti više brige i stresa u poslovnom okruženju nego uspeha.

U ljubavi će im takođe krenuti nizbrdo i jesen će im obeležiti svađe s partnerom koje će se smiriti tek krajem novembra, a ako dobro ne pripaze na svoje ponašanje, mogli bi se naći na ivici raskida veze.

Patiće od kroničnog umora i iscrpljenosti, a moguće su i česte glavobolje.

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Tvrdoglavi Ovnovi će jesen započeti velikom promenom u ljubavnom životu, ali ne na bolje. Partneru će dosaditi njihovom bezobzirno ponašanje i nepromišljene reakcije, a dok Ovnovi shvate da je vrag odneo šalu, moglo bi da bude prekasno. Samci će upoznati osobu koja im se sviđa, ali ubrzo će se otkriti da druga strana nije baš iskrena u njihovom odnosu.

U poslu će biti uobičajeno učinkoviti, ali koštaće ih nestrpljivost i njihova agresivna priroda pa bi mogli da imaju velikih sukoba s kolegama.

Što se zdravlja tiče, bilo bi dobro da pripazite na zglobove i budete jako oprezni jer bi sredinom okotbra mogla da vam se dogodi bolna povreda kojoj će trebati dugo da potpuno zaraste.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track