OVO SU NAJSREĆNIJI DANI U OKTOBRU: Evo kome će ovi datumi doneti veliku ljubav i romansu, a kome će napraviti pakao od života!
Foto: koi88 / Alamy / Alamy / Profimedia

POGLEDAJTE

OVO SU NAJSREĆNIJI DANI U OKTOBRU: Evo kome će ovi datumi doneti veliku ljubav i romansu, a kome će napraviti pakao od života!

Zanimljivosti -

Tokom jeseni očekuju nas interesantni aspkti što se tiče zvezda. Astrolozi su otkrili koji dani u oktobru za nas mogu biti najuspešniji i zašto. Pokušajte da zapamtite ove datume ili ih obavezno zapišite da biste znali kada bi trebalo da budete najaktivniji.

Danas je Merkur na vrlo specifičnom stepenu - stepnu jasnovidosti. I zato postoji mogućnost da jasnije vidiš nešto tebi važno.

horoskop, astrologija
foto: Shutterstock

- Obrati pažnju na snove. Zapiši ih. Otvori se da čuješ drugačije šta ti ljudi govore, jer možda ti neki upute vrlo važnu poruku. Znaš ono kad napokon čuješ odgovor na pitanje koje si postavila ko zna kada. Ili neko “slučajno” pomene temu kojom se aktivno baviš i ponudi ti rešenje. Sve što okupira tvoja čula može biti odgovor, a poruka za tebe može doći od bilo koga, bilo gde, na bilo koji način. Samo ako si spremna da je čuješ. Jesi li"? - pitaju se Astrosestre

Ključna energija u oktobru je energija odluke. A ta energija sa sobom nosi važno preispitivanje – iz kog izvora dolaze tvoje odluke – iz Straha ili iz Ljubavi.

5. oktobar – Merkur prelazi u znak Vage

Merkur u Vagi je uvek dobro vreme za opuštanje, posebno prvog dana ovog položaja. Pokušajte da se odvojite od posla tokom dana da se opustite. Komunikacija i romansa će biti u prvom planu.

10. oktobar – datum ogledala

Utorak, 10. 10. je veoma jak i povoljan dan. U ovom trenutku biće korisno komunicirati sa voljenima, započeti nove projekte na poslu. Takođe je korisno pokazati interesovanje za nove hobije. Ovo je veoma dobar dan kada će nas sam Univerzum uputiti na pravi put ako smo zbunjeni.

pun mesec, horoskop
foto: Shutterstock

11. oktobar – Plutonov izlazak iz retrogradnosti

Izlazak ove planete iz retro faze je veoma prijatan događaj. Ne morate da se plašite da budete sami na ovaj dan. Većina zanimljivih i važnih ideja doći će nam baš tada. Ne sumnjajte u sebe i svoje voljene. Budite otvoreni za konstruktivnu kritiku na ovaj dan snage, biće veoma korisno.

12. oktobar – Mars prelazi u znak Škorpije

Mars u sazvežđu Škorpije nas ponekad tera da radimo čudne i ne baš dobre stvari, ali ovakav položaj planete značajno povećava energiju ljudi. Na ovaj dan ne možete sedeti besposleni, inače će snažno oslobađanje energije ići ka nečemu lošem. Biće mnogo lakše postići uspeh u bilo kojoj oblasti.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track