NOVO PRAVILO U "SLAGALICI" SVE ZBUNILO: Takmičarima nije bilo jasno O ČEMU JE REČ, voditeljka morala da objašnjava (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

ZANIMLJIVO

NOVO PRAVILO U "SLAGALICI" SVE ZBUNILO: Takmičarima nije bilo jasno O ČEMU JE REČ, voditeljka morala da objašnjava (VIDEO)

Zanimljivosti -

Takmičari, ali i gledaoci sinoćne epizode omiljenog porodičnog kviza "Slagalica" ostali su zbunjeni nakon što su saznali da postoji pravilo za koje niko nije ni znao.

Nesvakidašnja situacija koja se dogodila već u prvoj igri epizode koja je emitovana sinoć mnoge je zbunila.

O čemu se radi?

Tokom prve igre, koja nosi naziv kao i kviz, "Slagalica", oba takmičara su imala reč iste dužine kao i reč koju je od ponuđenih slova sastavio i računar. Obojica su prijavila reč od po 10 slova - prizemljiti, a reč od 10 slova sastavio je i računar - presnimiti.

Crveni takmičar, koji je u ovom slučaju bio u prednosti dobio je 10 poena zbog broja slova u reči koju je sastavio, a potom dodatnih 10. Inače, pravilo je da ako neko ima istu reč kao i kompjuter, dobija bonus od 5 poena.

Kristina Radenković, Slagalica
foto: Printscreen YouTube

Međutim, u ovoj situaciji je bilo drugačije, pa je voditeljka morala sve da pojasni.

- Bodovanje u igri Slagalica: ukoliko takmičar pogodi istu reč kao i mi, on dobija dodatnih 5 poena, ukoliko pogodi isti broj slova, ali sastavi drugu reč, dobija još 10 poena. Nadamo se da je sad sve jasno - objasnila je Kristina Radenković, koja je vodila sinoćnu epizodu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

29:13

KVIZ MOZAIK 31.12.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track