DANAS POJAČAN OPREZ - PETAK 13. MRSI KONCE! Dva znaka u OZBILJNOM PROBLEMU: Jednom novac izmiče, a drugi na ljubavnom rolerkosteru
Foto: Shutterstock

pogledajte da li ste to vi

DANAS POJAČAN OPREZ - PETAK 13. MRSI KONCE! Dva znaka u OZBILJNOM PROBLEMU: Jednom novac izmiče, a drugi na ljubavnom rolerkosteru

Zanimljivosti -

Kakav osećaj u vama budi petak 13. - da li se plašite ili se ne obazirete? Mnogi veruju da donosi negativan uticaj na živote, ali kada je astrologija u pitanju, postoje dva znaka horoskopa koja treba da budu na oprezu. Finansijska situacija i emocije biće na udaru, a evo o kome je reč:

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ako ste rođeni u znaku Bika, trebalo bi da povedete računa o finansijama. Astrolozi kažu da je velika verovatnoća da ćete danas osetiti odliv novca koji je u ovom trenutku najmanje potreban. Savet je da budete oprezni u svemu što je povezano sa finansijama - rasipanje novcem, velika ulaganja, novčane transakcije. Večernji sati mogu da vam donesu još neke nepotrebne troškove. Pokušajte da uštedite i sa manjim budžetom "preživite" današnji dan.

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Petak 13. je najveća "varka" za osobe koje su rođene u znaku Strelca. Ako ste među njima, verovatno će vam se činiti da je današnji dan počeo u najboljem redu i da je sve pod kontrolom. Već sredinom dana desiće se promene koje ne donose pozitivnu stranu. Trebalo bi da povedete računa o rizičnim situacijama i poljuljanim emocijama. Čuvajte se ishitrenih reakcija, mogu skupo da vas koštaju. Savet je da dan provedete što više u miru. U redu je ako osećate potrebu za izolacijom.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track