NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. OKTOBRA 2023. GODINE: Bikovi da malo smanje doživljaj sa hranom i pićem, a oni se ubijaju od posla
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. OKTOBRA 2023. GODINE: Bikovi da malo smanje doživljaj sa hranom i pićem, a oni se ubijaju od posla

Zanimljivosti -

Zvezde su svašta spremile za nedelju od 16. do 22. oktobra, a najsrećniji će biti Vaga, Jarac i Devica.

OVAN

crni horoskopski znaci
foto: Shutterstock

LJUBAV: Vi i vaša voljena osoba konačno ćete pronaći opuštenost kojoj ste težili, ništa više neće biti forsirano, a dani će vam spontano donositi prilike za ljubav. Vaša lična slabost dolazi iz drugih oblasti života, pa je zanemarite.

KARIJERA: Vaš posao će izgledati sve čudnije. To je ipak samo vaša perspektiva. Sada imate dovoljno razloga da radite u miru, ali vaši napori će vas sustići. Zato se dobro organizujte. Duh vodi telo, ali ponekad telu treba predah.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte jogu.

BIK

crni horoskopski znaci
foto: Shutterstock

LJUBAV: Oni koji su već u vezama gledaće da ojačaju vezu sa voljenom osobom. Neka mala pravila će funkcionisati i uspostaviti stabilnije kriterijume za međusobno ponašanje. Oni koji su još slobodni neće mnogo izlaziti, ali se neće ni osećati loše.

KARIJERA: Pred vama su izazovi diplomatije i tolerancije. Samo primenom takvih veština možete uspeti. Samostalan rad ili ići svojim putem trenutno vam ne odgovara. Ključ vašeg uspeha leži u saradnji sa drugima oko vas.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte sa hranom i pićem.

BLIZANCI

crni horoskopski znaci
foto: Shutterstock

LJUBAV: Počinje faza intenzivnih spojeva i brojnih prilika za ljubav. Vaš društveni život će iznenada zaživeti i postati toliko bogat da možda u početku nećete moći ni da se nosite sa tim. Prihvatite pozive, obucite se i idite među ljude. Oni vas očekuju.

KARIJERA: Mnogo je posla pred vama, a za to je potrebno mnogo energije. Ponekad vam možda nedostaje inspiracije ili motivacije za sve što treba da uradite. Zato je važno da se još bolje bavite oblašću posla kojom se bavite.

ZDRAVLJE&SAVET: Odbacite pritisak i odspavajte.

RAK

crni horoskopski znaci
foto: Shutterstock

LJUBAV: Veći deo nedelje vozićete mirno i bezbedno. S vremena na vreme ćete se uključiti u mrežu raznih ljudi i vešto ćete komunicirati sa njima. Oni koji su još sami lako će upoznati nova lica, a neka će im se jako dopasti. Međutim, vi ćete težiti neobavezujućim.

KARIJERA: Verovatno ćete mnogo napredovati u poslu. Neki će doći do rešenja koja su dugo bila nemoguća. Bićete zadovoljni i materijalnim dostignućima, ali će svet ideja i dalje biti izazov kome ne možete da odolite.

ZDRAVLJE&SAVET: Pratite svoju intuiciju.

LAV

crni horoskopski znaci
foto: Shutterstock

LJUBAV: Šareni život koji sada živite odražava se na vaše lične odnose na podjednako raznolik način. Možete da bežite, možete da patite, možete se ironično smejati. Verovatno ćete proći kroz sve ove reakcije, ali vaša snaga će uvek biti prisutna u svemu.

KARIJERA: Pokušaćete da obnovite neke stare obećavajuće kontakte. To će zapravo biti najbolji deo radne nedelje. Sve ostalo će vam biti pomalo dosadno. Biće najbolje za one koji su na odmoru. Oni će zaista uživati bez mnogo brige.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro i opustite se.

DEVICA

crni horoskopski znaci
foto: Shutterstock

LJUBAV: Malo više strasti i emocija biće odlika vašeg privatnog života. Stalno će vam se dešavati nešto lepo i prijatno. Mnogi će ove dane pamtiti po boljem erotskom životu. Osobe suprotnog pola će vas rado pozvati u svoje društvo.

KARIJERA: Možda ćete morati još malo da se mučite i borite za neke stvari, ali ići će vam na ruku. Samo nemojte da se prepuštate praznim razmatranjima. Jednostavno prihvatite ono što sada možete da uradite i ne očekujte ništa više od toga.

ZDRAVLJE&SAVET: Pacijent, spasen. Na svaki način.

VAGA

crni horoskopski znaci
foto: Shutterstock

LJUBAV: Gde god da izađete, osećaćete se prijatno. Zabave će biti po vašem ukusu. Oni koji su možda i dalje slobodni trebalo bi da prihvate svaki poziv, čak i ako na prvi pogled ne izgleda obećavajuće. Uskoro će shvatiti da im lepa reč širom otvara vrata.

KARIJERA: Napredak u karijeri će biti izgledan, a nije zanemarljiva ni finansijska stabilnost. Potrebna je još bolja organizacija, kako planova, tako i samog operativnog dela posla. Tu ćeš biti pobednik.

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite pola sata svakog dana samo za sebe i svoj mir.

ŠKORPIJA

crni horoskopski znaci
foto: Shutterstock

LJUBAV: Ovih dana ćete kombinovati dva privatna stila: jedan je atraktivan, senzacionalan, sa puno ljudi, a drugi tih, povučen, običan, svakodnevni. Nekada ćeš biti zvezda večeri, a sutradan običan čovek iz prodavnice. Srce će biti malo sivo.

KARIJERA: Pokušaćete da što bolje iskoristite priliku koja je pred vama. Neki će zbog toga raditi prekovremeno. Biće i onih koji će zbog hitnog projekta biti pozvani da se jave na posao vikendom ili da spasu celu stvar.

ZDRAVLJE&SAVET: Bićete hrabri i borbeni.

STRELAC

crni horoskopski znaci
foto: Shutterstock

LJUBAV: Tokom narednih nekoliko dana ući ćete u diskretniju ljubavnu fazu. Potreba za povlačenjem će ojačati. Oni koji su i dalje slobodni neće insistirati na izlascima, dok će oni koji su u braku sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera.

KARIJERA: Potrebne informacije će stići i sada ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija će postati vidljivo jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kome će se razvijati vaš posao biće sve stabilniji. Bićete zadovoljni i mirni.

ZDRAVLJE&SAVET: Uzmite šta možete.

JARAC

crni horoskopski znaci
foto: Shutterstock

LJUBAV: Kako nedelja bude odmicala, primetićete da ste sve bolji u komunikaciji sa osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete preduzimljivi. U takvim okolnostima možete pridobiti mnoge. Ako ste sami, izađite napolje. Oni u vezama će biti sasvim u redu.

KARIJERA: Stižu odgovori koje ste čekali i sada nastavljate borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene će vas toliko zaokupiti da ponekad nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način biće stabilno.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve bolje istražujete i razumete duhovni svet.

VODOLIJA

crni horoskopski znaci
foto: Shutterstock

LJUBAV: Ako ste i dalje slobodni, bolje pogledajte ljude sa kojima radite. Jedan poziv na kafu mogao bi da vam donese veoma prijatno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji su već u vezama uživaće u sasvim običnim stvarima.

KARIJERA: Konačno ćete dobiti potrebne informacije na osnovu kojih mogu da procenim vaše zasluge. Neki će dobiti visoke pohvale, a promocija bi mogla biti na pomolu. Sada možete povući još više i još bolje. Svesni ste svojih vrednosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na izlet u prirodu i uživajte.

RIBE

crni horoskopski znaci
foto: Shutterstock

LJUBAV: Iz dana u dan i dalje ćete se osećati sve bolje i bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju dugo nisu osećali, drugi će zajedno otići na ne baš lepo putovanje, a treći, koji su možda i dalje slobodni, počeće da izlaze češće i sa više nade u ljubav.

KARIJERA: Dobićete nove smernice kako da radite. Biće to nešto zanimljivo, i uključiće određene transformacije. Dobro ćete se nositi sa promenama. Ostavićete utisak sigurnosti i stabilnosti. Važno je samo da ne zaspite.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u teretanu. Dobro bi vam došla.

(Kurir.rs/Ehoroskop)

Bonus video:

02:42

PREDSTAVA BOLEST MLADOSTI U JUGOSLOVENSKOM DRAMSKOM POZORIŠTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja