OVE STVARI GOSTI NAJČEŠĆE KRADU PO KAFIĆIMA: Konobarica otkrila šta je najviše nervira, JEDNO posebno vole da odnesu kući
Foto: Shutterstock, Ilustracija

da li i vi to radite?

OVE STVARI GOSTI NAJČEŠĆE KRADU PO KAFIĆIMA: Konobarica otkrila šta je najviše nervira, JEDNO posebno vole da odnesu kući

Zanimljivosti -

Gostiju ima raznih, hiljade različitih ljudi na dnevnom nivou prođe kroz kafić ili restoran i za sve njih je potrebno strpljenje, čak i onda kada konobaru nije dan. Upravo zbog toga je kao jedan od najstresnijih poslova na svetu proglašen posao konobara.

kafić, bar, provod, žurka, koktel
foto: Shutterstock/Pressmaster

U prilog tome, konobarica iz jednog paba u Velsu otkrila je kakve goste niko ne podnosi, a sve zbog krađe jedne stvari - čaše. Ona redovno na društvenim mrežama deli savete i kako kaže, "svakodnevne borbe u ugostiteljstvu". Ovoga puta nije ostala ravnodušna na kradljivce čaša. Obično se to dešava sa pijanim gostima koji se zanesu. Kako kaže, takvi gosti ne bi ukrali TV ili cenovnik, ali zato čaše obožavaju. Nakon toga su se oglasili mnogi, a dobra većina se slaže da u tome nema ničeg lošeg.

- Izvinite, ali sa cenom koja mi se naplaćuje za piće… ako je ono u njoj hladno, ide sa mnom - napisao je jedan.

kafić, restoran
foto: Shutterstock, Ilustracija

- Nakon što sam svoju mesečnu platu potrošio na noćni izlazak, verujem da je fer-plej uzeti čašu ili dve - dodao je drugi, dok je treći rekao da je novu kuću ispunio samo kafanskim čašama.

- Pabovi ih dobijaju besplatno! I ne postoji politika povrata kada kupim kriglu, pretpostavljam da su uključene u cenu - dodaje je još jedna mušterija za kraj, nakon čega se oglasio i vlasnik jednog paba koji je tvrdio suprotno.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

09:57

ZA OVE KAFE SIGURNO NISTE ČULI, A JEDNA IMA ČUDAN NAZIV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track