KUPOVALA U RADNJI POLOVNE ROBE, A ZBOG ONOG ŠTO JE NAŠLA, RASULA SE U KOMADE: "Nisam mogla da verujem da je stajalo tu 20 godina"
Foto: TikTok/viviarmacost

doživela šok

KUPOVALA U RADNJI POLOVNE ROBE, A ZBOG ONOG ŠTO JE NAŠLA, RASULA SE U KOMADE: "Nisam mogla da verujem da je stajalo tu 20 godina"

Zanimljivosti -

Tiktokerka Vivi Armakost otišla je u radnju polovne robe u blizini Univerziteta u Čikagu kada je primetila neobičan predmet koji ju je ganuo do suza.

"Ovo me je slomilo", napisala je tiktokerka uz video u kojem je pokazala neobičan poklon koji predstavlja ceo život jednog čoveka. Bila je to ploča inspirisana poznatom igrom Monopol, ali personalizovana za čoveka po imenu Malkolm Brahman. Svaka strana ploče bila je podeljena na male pravougaonike koji su predstavljali prekretnice u njegovom životu.

"Kad sam pronašla ploču, bila sam šokirana. Činilo se kao dar od srca koji bi neko želeo zadržati zauvek. Ocrtavao je neke od najvažnijih događaja u Malkolmovom životu i prodavao se za 15 dolara", izjavila je za Newsweek, pa objasnila kako je krenula u potragu za njim.

Potražila ga na internetu

"Tražila sam njegovo ime na internetu i prvo sam mislila da je to školski projekat jer je bio tako uspešan, ali onda sam videla da je živeo u Čikagu i da je predavao na Univerzitetu u Čikagu, što je bilo vrlo blizu radnje", ispričala je pa otkrila da je čovek mrtav.

Vivi Armakost
foto: Printskrin/Tiktok

"Nisam mogla da verujem da je gotovo 20 godina nakon njegove smrti ovo završilo u radnji polovne robe", rekla je.

Njen snimak je prikupio 2 miliina pregleda i skoro 260.000 lajkova otkako je objavljena.

"Tako sam tužna što je neko to stavio u prodaju", komentarisala je jedna tiktokerka, a drugi napisao: "U redu, čekaj, ovo me je zainteresovalo... Pronašao sam njegovu umrlicu (umro 2005) i živeo je zaista sjajan život".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track