ZA STAN OD 52 KVADRATA PLAĆA KIRIJU OD 6.500 €: Pokazala svoj dom u Njujorku, a kad je otvorila vrata - ŠOK! Evo kako izgleda
Foto: Printscreen/Tik Tok

NEMA GDE DA STAVI STVARI

ZA STAN OD 52 KVADRATA PLAĆA KIRIJU OD 6.500 €: Pokazala svoj dom u Njujorku, a kad je otvorila vrata - ŠOK! Evo kako izgleda

Zanimljivosti -

Ali Šapiro je na TikToku pokazala stan u Njujorku, za koji je mesečna kirija 7.000 dolara (oko 6.500 evra).

"Moja zgrada je povisila stanarinu pa moramo da se preselimo. Stan ima samo 52 metra kvadratna", rekla je Ali na početku videa. Kuhinju je pohvalila da izgleda prelepo, iako je dosta mala. Stan je otvorenog koncepta, pa je odmah pored kuhinje i dnevni boravak s velikim prozorima i pogledom na ulicu.

"Stan je na drugom spratu u četvrti Ist Vilidž, tako da buku slušamo ceo dan i noć", rekla je Ali. Ist Vilidž je, inače, poznat po živahnom noćnom životu. Kraj je pun barova, klubova i restorana.

@allyshaps Why we’re moving out of our $7k/month apartment in NYC. Less than 600 sq feet and this is what they want…#nyc #nycapartment #nycapartmenttour #rent ♬ original sound - Ally Shapiro

"Nemamo mesta za sve svoje stvari"

Stan ima samo jednu spavaću sobu koja je vrlo mala. U nju stane bračni krevet, mali sto, noćni ormarić i komoda. "Ormar delim s dečkom. Prepun je. Za taj novac čovek bi pomislio da će biti više mesta, ali ne, ovo je ormar. Moje cipele čak ni ne stanu unutra, svuda su. Ovo nije praktičan prostor za život s obzirom na to koliko naplaćuju stanarinu", rekla je Ali.

U drugom videu pokazala je kako izgledaju kupatilo i prostorija u kojoj su mašina za pranje i sušenje veša. "Ovo mi je najdraži deo stana. Kupatilo je uobičajeno", kazala je, te ponovo naglasila da joj ne stane puno toga.

@allyshaps Replying to @Teenie CLARIFYING A FEW THINGS! The apt is now listed at $7,050 for 590sq ft 1 bedroom. But truthfully even if i could afford it two people can’t comfortably live here. The apt was mine and then jordan moved in so its 99% my stuff and all of his is still in storage. We also both work from home and i run my biz out if here with all my samples theres no room! #nycapartment #nycrent #rent ♬ original sound - Ally Shapiro

"Nered je jer se selimo za dva dana, ali i da se ne selimo svejedno bi bio nered jer nemamo mesta za sve naše stvari", napomenula je.

Ali je, inače, ćerka Džil Zerin, glumice i članice originalne postave rijalitija "Real Housewives of New York". Međutim, Ali nije htela da ide majčinim stopama što se televizije tiče. "Uvek sam želela da budem u svetu umetnosti i da imam normalan posao od 9 do 5", rekla je jednom prilikom Ali.

Šapiro je magistrirala savremenu umetnost na Sotheby’s Institute of Art u Londonu i uključena je u rad nekoliko muzeja u Njujorku. Sa svojom majkom osnovala je brend Jill & Ally, a pre toga radila je u onlajn aukcijskoj kući Paddle8.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

01:42

STUDENTI U POTRAZI ZA STANOVIMA, KIRIJE PREVISOKE, A OBJEKATA NEDOVOLJNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track