REPORTER OPLJAČKAN TOKOM PRENOSA UŽIVO: Usledila je NEPRIJATNA TIŠINA, a onda... Njegova reakcija je HIT (VIDEO)
Foto: Printscreen/X

PROFESIONALAC

REPORTER OPLJAČKAN TOKOM PRENOSA UŽIVO: Usledila je NEPRIJATNA TIŠINA, a onda... Njegova reakcija je HIT (VIDEO)

Zanimljivosti -

Reporter BBC-ja Hari Lou dobio je zadatak da izveštava o jakoj kiši i poplavama u predgrađu Londona u ponedeljak uveče, kada je njegov ranac navodno oteo lopov.

"Prvi put u karijeri sinoć - torba mi je ukradena na pola našeg prenosa uživo", napisao je na X-u uz objavljeni snimak. Na početku snimka Lou izveštava o vremenskim novostima, nakon čega je pušten unapred snimljeni intervju koji je vodio s mladim lokalnim stanovnikom.

Kad se kamera vratila na ulicu, usledilo je nekoliko sekundi tišine i činilo da je reporter primetio da nešto što nije u redu, a Lou je kasnije otkrio kako je u tom trenutku pojedinac pobegao s njegovom torbom.

Ostao smiren

Reporter je ostao pribran i mirno odradio svoj radni zadatak, a mnogi su pohvalili njegovu reakciju, uključujući i njegovu koleginicu, Holi Klemens, koja je napisala: "Oh, Hari!! Ti si apsolutni profesionalac. To je ipak grozno, žao mi je što ti se to dogodilo".

Krađa nije snimljena kamerom, a Lou nije otkrio šta se nalazilo u ukradenoj torbi, niti je otkrio da li je lopov uhvaćen.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:28

REPORTER KURIRA NIKOLA VUJOVIĆ - UŽIVO UKLJUČENJE IZ TEL AVIVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track