AKO BI KOMŠIJE BILE LJUBAZNE DA SE STIŠAJU TOKOM ODNOSA UVEČE... Poruka zaljubljenom paru postala HIT: "Neko je ljubomoran!"
Foto: Shutterstock

FOTO

AKO BI KOMŠIJE BILE LJUBAZNE DA SE STIŠAJU TOKOM ODNOSA UVEČE... Poruka zaljubljenom paru postala HIT: "Neko je ljubomoran!"

Zanimljivosti -

Šta uraditi kada komšije ne poštuju kućni red? Odgovora je previše, ali kada su u pitanju ljubavni parovi i njihovi preglasni odnosi, čini se da je u poslednje vreme samo jedan pravi - napisati im poruku i zalepiti je u hodniku zgrade.

Tako je bilo i ovog puta, kada su ljutite komšije, navodno iz jedne zgrade u Novom Sadu odlučile da stanu na put ljubavnom paru iz stana 70, zamolivši ih da se stišaju tokom svojih odnosa. Fotografija ove molbe završila je i na internetu, koju je objavila je Instagram stranica "192.rs".

nekretnine, stan, prodaja stana, zgrada
foto: Shutterstock

- Ako bi komšije iz stana 70 bili ljubazni da se stišaju tokom svojih odnosa u 12h-1h uveče, bili bi vam zahvalni do neba. Jer nam je pun ku**c da vas slušamo id**ti matori, čujete se i u hodniku - stoji na papiriću zalepljenom u zgradi.

"Neko je ljubomoran"

Ovakve fotografije i poruke su uvek bile mesto podeljenih mišljenja ali i duhovitih komentara, pa je tako bilo i ovog puta.

"Neko je ljubomoran", "Ja bih onda bio još glasniji", "Živela ljubav", "Potrebna devojka za pravljenje buke", "Samo ljubav i nek se rađaju deca", "Svašta ljudima smeta", "Haha kako je krenuo ljubazno a onda na kraju popizdeo", "I zamislite sad da to vidi žena koja na primer radi od 22h do 6h ili muž koji radi noćnu", "Preglasni seksualni odnosi su kažnjivi u nekim normalnim zemljama, podržavam napisano", "Iskreno, i sama imam takvih problema sa stanom pored, bud baš glupo kad se deru nenormalno", bili su samo neki od komentara ispod ove objave.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track