OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJGORA JER SU JAKO OPASNA: Sa njima nije lako, a posebnoi kada ješe da vasm se osvete!
Foto: Shutterstock, Profimedia

da li ste među njima?

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJGORA JER SU JAKO OPASNA: Sa njima nije lako, a posebnoi kada ješe da vasm se osvete!

Zanimljivosti -

Ovi horoskopski znakovi ne samo što će se okomiti na vas zbog osvete, nego i iz zavisti ili jednostavno zato što im niste simpatični. Tri znaka imaju naglašen ratoborni Mars, dok je četvrti pod okriljem oholog Sunca.

Škorpija

Najopasnije osobe rođeni su u znaku Škorpije ili u tom znaku imaju ascendent ili puno planeta. Važe za osvetoljubive osobe, ali je osveta samo jedan od motiva za iskazivanje opakosti. Dovoljno je da ste im antipatični. Čak da im ništa ružno niste rekli, mogu vas povremeno gađati ciničnim primedbama i podsećati vas na vaše greške i slabosti.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Ako ste im konkurent, smisliće spletku da vas uklone s puta, a omiljena im je taktika lažno optuživanje i podmetanje dokaza. 'Idealno' je da im se ne zamerate.

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Uz Škorpiju i Bika, najveće zlopamtilo. Ako ste se im se zamerili u detinjstvu, Jarčevi mogu do starosti čekati priliku da vam vrate milo za drago. Najgori su prema onima koje smatraju pretnjom, ali loše podnose primedbe i šale na njihov račun. Ako posumnjaju da ste im konkurent, naročito u poslu, postaviće vam zamke iz predostrožnosti.

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ovan će vam u lice sasutvi sve što mu je na umu, ne vodeći računa o vašim osećanjima. Mogu postati agresivni ako se osete povređenim, naročito ako otkriju da supartnim ima isti cilj ili ako primete da je neko uspešniji ili bogatiji od njih. Mogu uzeti nekog na zub samo zato što im ide na živce.

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Upoznaćete njihov gnev ako ih uvredite, uskratite im poštovanje ili ako se pravite važni u njihovom društvu. U njihovom su repertoaru napadni besa na licu mesta i dugoročno spletkarenje i ogovaranje. Za razliku od Ovnova, sposobni su da glume pred žrtvom da je sve u redu, a iza kulisa spremaju ofenzivu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track