ZAHVALJUJUĆI OVOM TAJNOM TRIKU UVEK DOBIJEM POSAO: Tiktokerka otkrila CAKU pomoću koje joj je SVAKI INTERVJU bio uspešan
Foto: Profimedia

kaže da uspeva

ZAHVALJUJUĆI OVOM TAJNOM TRIKU UVEK DOBIJEM POSAO: Tiktokerka otkrila CAKU pomoću koje joj je SVAKI INTERVJU bio uspešan

Zanimljivosti -

Tiktokerka Dženifer Reardon dobila je milione pregleda nakon što je otkrila pitanje koje je postavila na svakom intervjuu za posao koji je bio uspešan. Razgovor za novi posao uvek je naporan, pa bi bilo sjajno da imate siguran način da znate da ćete uspeti.

Ona tvrdi da je otkrila savršeno pitanje koje treba postaviti kako biste to postigli, a radi se o razbijanju svih strahova koje budući poslodavci mogu imati vezano za vas.

U svojoj viralnoj objavi Dženifer tvrdi da joj je ponuđeno radno mesto na svakom poslu gde je postavila ovo pitanje.

posao, razgovor, intervju
foto: Profimedia

Ona tvrdi da ne morate ništa da menjate tokom većeg dela razgovora za posao, te je rekla:

„Odradite svoj intervju, budite normalni“. Međutim, napominje da ključni deo dolazi neposredno pre kraja razgovora.

„Pre nego što završite, poslednje pitanje koje ćete im postaviti je nešto u stilu:

‘Imate li ikakvih briga u vezi sa mnom kojima se možemo pozabaviti pre nego što završimo razgovor?'“, otkrila je ona.

Tajni trik definitivno deluje

Slično kao što „neprestanu potrebu za organizacijom“ ili „previše naporan rad“ predstavljate kao svoje slabosti, postavljanje ovog pitanja omogućuje vam da osigurate budućim poslodavcima da s vama zapravo nemaju nikakve brige.

posao, intervju
foto: Profimedia

„Oni će vam reći šta ih muči, a onda je vaše vreme da im se obratite, a kada završite s njima, oni neće imati briga“, istakla je Dženifer koja je potom rekla da to garantuje uspeh, opisujući pitanje poslodavcima kao svoj „tajni trik“.

„Definitivno deluje. Isprobajte ga odmah“, istakla je Dženifer.

Neki njeni pratioci složili su se da je to dobar savet, dok su drugi, pak, kazali da taj njen trik ne deluje, a jedan od njih podelio je svoj tajnu uspeha na razgovorima za posao.

„Nakon što kažu, ‘Imate li kakvih pitanja za nas’, uvek kažem ‘Mogu li da dobijem posao?’ i u 90 posto slučajeva ga dobijem“, otkrio je jedan korisnik, piše LADbible.com, a prenosi Net.hr.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:35

Sezonski posao u Americi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track