MESEC JE UŠAO U RIBE: Evo šta donosi ova astrološka pojava, a 3 znaka neka se spreme za VELIKE ŽIVOTNE PROMENE
Foto: Shutterstock

ASTRO

MESEC JE UŠAO U RIBE: Evo šta donosi ova astrološka pojava, a 3 znaka neka se spreme za VELIKE ŽIVOTNE PROMENE

Zanimljivosti -

Mesec, planeta koja otkriva kako emotivno reagujemo na stvari koje nam se dešavaju u životu, ušao je u Ribe, gde donosi pozitivan preokret za Ribe, Rakove i Škorpije.

Mesec u Ribama je astrološka pozicija koja nosi sa sobom duboku emocionalnost, maštovitost i intuitivnost. Ribama kao znaku prepisuje se osećajnost, suptilnost i sklonost ka sanjarenju, a kada se Mesec, simbol naše emotivne prirode, nalazi u ovom znaku, ove osobine postaju još izraženije.

horoskop, ribe
foto: Profimedia

Ovi ljudi često imaju izuzetno razvijenu intuiciju i sposobnost da osete emocije drugih. Njihova osećajnost može ih često učiniti veoma empatičnim i saosećajnim prema svima oko sebe. Mesec u Ribama donosi duboku vezu sa umetnošću, maštovitost koja ih često vodi ka stvaranju ili izražavanju kroz umetničke kanale. Međutim, ova pozicija može doneti i izazove.

Preterana osetljivost

Ponekad, preterana osetljivost može dovesti do toga da se osećaju preplavljeni emocijama ili da teže postave granice. Takođe, mogu biti skloni povlačenju u sebe ili begu od stvarnosti kada se suoče sa teškoćama.

par, krevet, odnosi, ljubav, veza, brak, nežnost, romantika
foto: Profimedia

Traženje smisla

Mesec u Ribama podstiče potrebu za dubokom duhovnošću i traženjem smisla u životu. Ovi pojedinci često imaju izraženu potrebu da se povežu s nečim većim od sebe, bilo kroz meditaciju, duhovnu praksu ili kroz umetnost koju stvaraju.

autohipnoza, umirivanje, Meditacija
foto: Profimedia

U suštini, Mesec u Ribama donosi izuzetnu osetljivost, empatiju i maštovitost, ali isto tako može doneti i potrebu za ravnotežom između stvarnosti i sveta svojih osećanja i mašte.

Mesec u Ribama donosi lep dan za Ribe, Rakove i Škorpije. Sa druge strane neće prijati Strelčevima, Devicama i Blizancima.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track