MILIONER PODMLADIO SVOJ "PONOS" ZA 15 GODINA, PA POZIRAO POTPUNO GO: Troši brdo novca da bi izgledao MLAĐE, a ovo su REZULTATI
Foto: Printscreen YouTube

BORIO SE S DEPRESIJOM

MILIONER PODMLADIO SVOJ "PONOS" ZA 15 GODINA, PA POZIRAO POTPUNO GO: Troši brdo novca da bi izgledao MLAĐE, a ovo su REZULTATI

Zanimljivosti -

Američki preduzetnik i milioner, Brajan Džonson, na Instagramu je objavio fotografije na kojima pozira potpuno go, dok u ruci nosi tegove.

"Smrt je bila moja jedina želja 10 godina. Depresija me držala u nesalomljivom stisku. Danas sam zahvalan što osećam neutoljivu žeđ za životom", napisao je u opisu.

Ovaj tehnološki mogul poznat je po tome što godišnje troši milione dolara na medicinske postupke koji će mu navodno obezbediti mladost, a nedavno se našao u fokusu javnosti kad je izjavio da je podmladio svoj penis za 15 godina.

"Dakle, imamo tu tehnologiju, imamo štap, vi sednete i onda tehničar koristi taj štap kojim u suštini šokira vaš penis preko akustične tehnologije", otkrio je u emisiji popularnog podkasta Stivena Bartleta, "The Dairy of A CEO".

Pohvalio se kako on ne pati od erektilne disfunkcije.

"Ja imam savršene rezultate u svim kategorijama. Međutim, pitali smo se šta će biti ako primenimo taj fokusirani šok i hoće li on u osnovi podmladiti penis i pojačati noćne erekcije", rekao je.

Kaže da je šokiran rezultatima.

"Radim to dva meseca i subjektivno iskustvo mi govori da je moj penis recimo 15 godina mlađi. Još uvek smo u ranim fazama istraživanja, treba još mnogo toga da izmerimo, dobijemo još mnogo podataka pre bilo kakvih tvrdnji", ispričao je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:57

SRBIN ZBOG ANTIAMERIČKIH OBJAVA POPIO PEDALU SA MREŽA?! Svaka žalba mu je odbijena, ALI OVAJ MILIJARDER MU JE POMOGAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track