KONOBARICA SE UZ POMOĆ TIKTOKA OSVETILA BIVŠEM POSLODAVCU: Ono što su joj uradili je NEOPROSTIVO, ali ih je stigla KARMA (VIDEO)
Foto: TikTok/ its.marianne.faith

SAD JE POPULARNA

KONOBARICA SE UZ POMOĆ TIKTOKA OSVETILA BIVŠEM POSLODAVCU: Ono što su joj uradili je NEOPROSTIVO, ali ih je stigla KARMA (VIDEO)

Zanimljivosti -

Korisnica TikToka, koja se potpisuje kao Marijen, ima čak 3,3 miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži, ali pre nego što je postala TikTok zvezda, Marijen je radila kao konobarica u jednom meksičkom restoranu.

U nedavnom viralnom snimku otkrila je kako su joj njeni pratioci pomogli da se osveti bivšim šefovima, nakon što je otišla s posla zbog incidenta kom je svedočila u restoranu. Marijen je ispričala kako je jedne večeri grupa gostiju ostala nakon zatvaranja restorana.

Vlasnik nije stao na stranu zaposlenih

Marijen i njene kolege pokušali su da obave poslednje obaveze pre kraja smene, poput čišćenja i usisavanja, ali to je iznerviralo ekipu koja je ostala nakon zatvaranja, a situacija je eskalirala do tačke da je morala da bude pozvana policija.

Marijen tvrdi da su gosti bili agresivni i da su vikali i pretili im, zbog čega su ona i kolege nameravali da podignu tužbu protiv njih. Ispostavilo se da su gosti bili prijatelji vlasnika restorana, a vlasnik i menadžerka brzo su stali na stranu prijatelja i prekorili zaposlene.

@its.marianne.faith I still hope my old bosses think of this and regret it ? #fyp #serverlife #serverstories #storytime ♬ original sound - Marianne ?

"Ne možete to da radite. Ne možete da ih tužite jer su naši prijatelji", rekao im je vlasnik, a Marijen je ispričala kako se više nije osećala bezbedno na poslu i na kraju je dala otkaz.

Nekoliko godina kasnije, podelila je priču sa svojim pratiocima na TikToku, koji su bili zgroženi načinom na koji se njen bivši šef ponašao, pa su odlučili da mu se osvete u njeno ime.

Osveta tiktokera

Nakon što su ušli u trag dotičnom restoranu, preplavili su njegovu Fejsbuk stranicu komentarima, ostavili negativne kritike na Yelpu, TripAdvisoru i Googleu, pa su čak počeli da upućuju pozive restoranu.

"Bilo je to toliko uporno i tako dugo je trajalo da su u restoranu morali da isključe telefone iz struje na otprilike nedelju i po, a zatim da sklone sve svoje internet stranice s recenzijama jer su sve ocene pale na jednu ili dve zvezdice", otkrila je tiktokerka.

"Dakle, pet godina kasnije restoran je još uvek tu... Ali to je moja mala priča o osveti ili karmi ili pravdi, zato što su šefovi imali priliku da urade pravu stvar i čuvaju leđa malim ljudima, ali nisu", zaključila je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:46

Konobarica uzima dobar bakšiš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track