MLAD MESEC U STRELCU 13. DECEMBRA UPOZORAVA NA PREVARU: Stiže jak udarac za četiri horoskopska znaka, a evo šta vas očekuje
Foto: Shutterstock

držite oči otvorene

MLAD MESEC U STRELCU 13. DECEMBRA UPOZORAVA NA PREVARU: Stiže jak udarac za četiri horoskopska znaka, a evo šta vas očekuje

Zanimljivosti -

Predstavljajući nove početke, mlad Mesec će 13. decembra biti u vatrenom znaku Strelca. Idealno je vreme da se usresredimo na neke od konstruktivnih osobina znaka Strelca – optimizam, entuzijazam, iskrenost, otvorenost, nezavisnost – i da razmotrimo kako te kvalitete pozitivno da ugradimo u naše živote.

Zbog činjenice da je Strelac vatreni znak koji se povezuje s hrabrošću i poštenjem, ovaj mlad Mesec je odlično vreme da ciljate i pucate prema stvarima koje želite; međutim, važno je zapamtiti da ne bi trebalo da donosite ishitrene odluke pre nego što pažljivo razmotrite moguće ishode. U danima koji prethode praznicima, mlad Mesec u Strelcu doneće energiju punu pozitivnosti, optimizma i prijatnosti. Opšta atmosfera ovog mladog Meseca u Strelcu pojačana je zahvaljujući Jupiteru, rodnoj planeti Strelca, koji će se nalaziti u tvrdoglavom Biku – i završava svoje retrogradno putovanje. Ovo retrogradno putovanje trenutno je u završnoj fazi. Od 4. septembra nalazi se u silaznoj spirali i neće se ponovno pomaknuti do 30. decembra.

mlad mesec, astrologija
foto: Shutterstock

Budući da Strelac razmišlja široko, možda imamo tendenciju da pretera s našim očekivanjima, to je nešto na šta treba paziti. Takođe, mlad Mesec čini kvadrat s Neptunom i treba paziti na prevaru, samozavaravanje i odugovlačenje. Ova Mesečeva faza značajno utiče na ljude rođene s ličnim planetama i tačkama na otprilike 16 do 26 stepeni promenjivih znakova (Blizanci, Devica, Strelac i Ribe). Evo kako će mlad Mesec u Strelcu uticati na znakove horoskopa:

Ovan

Mlad Mesec donosi vam energiju koja vam je potrebna da izađete van svoje zone komfora i otkrijete nove izvore inspiracije. Doživećete promene u svojim odnosima.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Možda odlučite da preduzmete sledeći korak prema predanosti. To bi mogla da bude moguća veza iz vaše prošlosti ili bi to mogao biti završetak veze i početak novog poglavlja u vašem životu.

Kako god bilo, stvari će se na kraju promeniti!

Bik

Ovaj mladi Mesec ćete značajno osetiti, zato je važno da pozdravite promene koje se dešavaju. Budući da je Jupiter trenutno u vašem znaku, moguće je da ovaj mladi Mesec doživljavate s pojačanim osećajem intenziteta. Za vas to može biti jedan sasvim novi početak!

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Tokom ovog mladog Meseca, najkorisnija stvar za vas je da se ponovo povežete s ljudima, aktivnostima i hobijima koji vam donose osećaj bezbrižnosti i slobodnog duha.

Vi to zaslužujete.

Blizanci

Situacija u vašem partnerskom sektoru postaje sve užarenija. Kako biste povratili kontrolu u svojim odnosima, trebalo bi da spustite gard i iskoristite vatrenu energiju koju vatreni znak poseduje.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Mlad Mesec koji se trenutno nalazi u vašem sestrinskom znaku Strelca idealno je vreme da osetite svoje emocije, izbacite sve iz sebe i nastavite sa svojim životom u ovom trenutku.

Ako želite da organizujete svoje misli, možete pokušati da otpustite svoj bes, možda postavljajući si neka pitanja kroz vođenje dnevnika i slično.

Rak

Pod povoljnim uticajem mladog Meseca, sada je idealno vreme da se vratite u svoju sigurnu luku i napunite baterije. Sadašnji trenutak je izvrsno vreme za uključivanje novih rutina i praksi u vašu svakodnevicu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Vreme je da obučete svoj oklop i date si vremena da se opustite i napunite energijom.

Osim toga, budući da je Jupiter, planeta vaše egzaltacije, završio svoje retrogradno kretanje, doživljavate širok raspon emocija.

Lav

Vaš prijateljski znak, Strelac, daje vam obilje ideja. Tokom mladog Meseca u Strelcu, imaćete priliku da odvojite trenutak da razmislite i cenite rezultate svojih napora.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Razmislite o izlasku s prijateljima ili si priuštite poseban izlet kako biste dobili malo preko potrebnog kiseonika.

Prihvatite činjenicu da sada doživljavate neobično visok nivo samopouzdanja i bezbrižnosti.

Devica

U poslednje vreme dosta toga planirate u tajnosti. Dok nastavljate da planirate i sadite seme, mlad Mesec vam pomaže da se vratite odakle ste prvobitno došli. Važno je imati na umu da ne morate da radite sami; možete se osloniti na svoju porodicu ili bliske prijatelje.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Moglo bi se činiti kao da konačno možete duboko da udahnete i sagledate situaciju iz nove perspektive.

Iskoristite trenutak i dajte si malo vremena da se usresredite na ono što osećate o stvarima.

Vaga

Vi ste motivisani da istražite nove putove i poboljšate određene aspekte svojih veština. Vaša iskrenost i poštenje će vas odvesti daleko; međutim, trebalo bi da budete oprezni, jer energija Strelca često hoda tankom linijom između otvorenosti i iskrene nepristojnosti. Ne zaboravite da govorite iz dubine svog srca.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Takođe, čini se da je romantika ušla u vaše srce, uprkos činjenici da ste se posebno potrudili u karijeri. Ko može reći da ne možete da imate oboje?

Ova lunacija pokušava da vam kaže da kada znate što želite, uz malo truda i iskrenosti to ćete i dobiti!

Škorpija

Uprkos činjenici da ste možda izbačeni iz ravnoteže značajnim promenama, isceljujuća energija mladog Meseca daje vam samopouzdanje da kažete “ne” kad god poželite, a da se zbog toga ne osećate krivim.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Pobrinite se da mišljenja drugih ljudi nemaju nikakav uticaj na stvari za koje znate da su istinite o vama samima.

Strelac

Kao i uvek, sreća je na vašoj strani. Mlad Mesec koji je trenutno u vašem znaku podstiče vas da se otisnete u svet i otkrijete nova i uzbudljiva mesta, bukvalno i figurativno.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Svi aspekti vašeg života, uključujući osećanja, ljubav, komunikaciju i prilike za posao, sada su vam dostupniji.

Zato bi trebalo da iskoristite sve što vam je nedavno privuklo pažnju.

Jarac

Ovo je divno vreme za vas da odvojite trenutak za razmišljanje i pauzu.

Gledajući unazad, mlad Mesec vam donosi značajna otkrića, omogućuje vam oslobađanje neželjene energije i na kraju krajeva vam skreće pažnju na činjenicu da život ne bi trebalo da shvatate previše ozbiljno.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Neprestano se trudite da poboljšate sebe i kao posledicu toga vrlo ozbiljno shvatate povratne informacije onih do kojih vam je stalo.

Iskoristite ovaj Mesec da razmislite o svemu što ste postigli ove godine i da planirate budućnost kao i da razmislite o tome kuda u životu zapravo želite da idete.

Vodolija

Vaše putovanje je olakšano činjenicom da se možete osloniti na svoju zajednicu i krug prijatelja. S druge strane, ovaj mladi Mesec skreće vašu pažnju na važnost zastajkivanja i usporavanja kao i uzimanja pauze.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Možete osetiti kako vaša introvertna priroda ulazi u igru kao rezultat toga što se morate nositi s poslom, školom, prijateljima, ljubavlju i popularnošću.

Ne bi trebalo da pokušavate da se borite protiv toga; umesto toga trebalo bi da date sebi dopuštenje da se nakratko povučete.

Ribe

Doživljavate osećaj ranjivosti; međutim, ne bi trebalo da dopustite da vas to ometa.

Sada je idealno vreme da se usresredite na aspekte svog života koji ističu vaše najbolje kvalitete.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Za vreme ovog mladog Meseca osetićete iskru kreativnosti u svom srcu za projekat koji ste započeli u prošlosti ili čak za stari romantični plamen.

(Kurir.rs/Atma.hr/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track