POKAZIVAO KAKO JE NA GREBALICI OSVOJIO AUTO PA "OGREBAO" JOŠ 250.000 DOLARA: Čovek sa ludačkom srećom bio klinički mrtav 14 minuta
Foto: Printscreen/Instagram

KAD TE KRENE U ŽIVOTU

POKAZIVAO KAKO JE NA GREBALICI OSVOJIO AUTO PA "OGREBAO" JOŠ 250.000 DOLARA: Čovek sa ludačkom srećom bio klinički mrtav 14 minuta

Zanimljivosti -

Srbija bruji o dobitnom loto listiću iz Pančeva, koji je svom vlasniku doneo vrtoglavu svotu od 5.100.000 evra.

Ovakvi dobici su izuzetno retki, pa je slučaj čoveka iz Amerike, Bila Morgana, posebno interesantan i dobro je potsetiti ga se ponekada.

Bil Morgan
foto: Printscreen

Bil Morgan imao je težak život. Preživeo je strašnu saobraćajnu nesreću, a kao posledica su mu ostali problemi sa srcem. Nekoliko godina kasnije dobio je tešku alergijsku reakciju na lekove i zbog toga je bio klinički mrtav 14 minuta, a narednih 12 dana je proveo u komi.

Ipak, kako se kaže u našem narodu "Kolo sreće se okreće", sreća se okrenula i za Bila. Nakon što se probudio iz kome dobio je bolji posao, zaprosio je svoju devojku Lizu Vels i kupio grebalicu na kojoj je dobio automobil vredan 17.000 dolara.

Ovakav splet srećnih i nesrećnih okolnosti zainteresovao je lokalnu televizijsku stanicu, pa su odlučili da ga zamole da urade priču u njemu i da demonstrira kako je kupio dobitnu srećku. No, ono što se desilo ni u najluđim snovima nije mogao da sanja.

Morgan je pred kamerama ograbao pravo bogatstvo.

- Ne šalim se, upravo sam osvojio 250.000 dolara - kazao je unezvereno.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

00:30

I TO NA RUSKOM! Suzana Mančić OPET ČESTITALA Putinu rođendan! Zbog njene poruke svi su UMRLI od SMEHA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track